Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

:sm_confused:halsizlik var, arada miğdem bulanır gibi olyor,akıntım yoğun..tabi hepsi pskoljikte olabilir...bi yandan 20lik dişim çıkiyor

inşaallah gebişşindir..gebelikte olurmuş öle

benimde göğüslerim acıyo arada sol karsığımı ağrı vuruyo krem gibi bir akıntım var nebileyim ya şartlanmak istemiyorum ama

benım akıntım felan yok ben yine umutlanmaıyayaım senın günün geçmiş umutlanan bılırsın maksımen cnm üzme kendini ben n eyapayım bende sadec sürekli adet sancısı gibi sancı var

ben artık umudumu yitirdim kızlar ne bilyim sankı çocuğum olmayack gibi çok üzgünüm inşallah bebeğim olur allahım bliri bu ayda olmadı gibi hiç bir belirti yok

bende umutlanmak istemiorum ama adette olmuyorm...ufff bi de olursam varya.ağlıcam yine..inşallah sninde vardır akkanarya ve wuzgun e alisia ve isteyen herkezin

arkadaslar ozellikle hamile arkadaslar ya bisi sordum kimse cevap vermedi adet tarihinizden bir kac gun once test yapip negatif cıkıp sonradan hamile oldugunu ogrenen oldumu kızlar????

bende ümitsizleşiyorum olmıyacak diyede korkuyorum 3-4 gün önce sol karsığımda şiddetli bir ağrı vardı bu neden olabilir bilen varmı

selam kızlar nasılsınız ben işten yeni geldim yemek yapmaya başlamadan bi bakim dedim:)
akkanarya noluyo ya bu ne ümitsizlikkklava: kaç yıldır deniyosunda bu karamsarlığın sebebi hikmeti nedir acep:mymeka:

arkadaslar ozellikle hamile arkadaslar ya bisi sordum kimse cevap vermedi adet tarihinizden bir kac gun once test yapip negatif cıkıp sonradan hamile oldugunu ogrenen oldumu kızlar????

ben hamile değilim ama öyle olduğunu duymuştum. yani negatif kesin sonuç değilmiş

kızlar valla ben idrartestine inanmıyorum..
daha önce erken adet oluyorum acaba üstüne görme mi diye test yaptım pozitif ama kan tahlili negatif çıktı...
benimde adetim 23-24-25 olabilir bakalım bugün yok 1-2 gün içinde olucam...inşallah olmam..

akkanarya canım stres yapmamaya çalış....ne yaparsan yap geleceği zamanı bekliyor bebeişin..bizimkiler gibi...sağlıkla gelsinde geç gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…