Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

oYyYYY Mozijikuuu =))
12 Hafta oLmuş ha =) İLk öğrendiğin zamanı dün gibi hatırLıyorum =)
NasıLsın canım ? Herşey yolundamı ?
Sabah CeyLan iLe konuşmuştuk seni =))

Canımmmmmmmmm :1hug: Evet ya zaman çabuk geçiyor. 3 ayımız bitti şükür. Bİz iyiyiz cnm çok şükür. Sen nasılsın? Ceylan nerelerde buarada? Onu görmedim bugün?

ya bu baş dönmesi yada mide bulantısı hemen oluyormu? bende böle bişi yok sadece belim yani belimin arkası ağrıyor başka da bişi yok. hamile olamazmiyim yani.

Canım benim baş dönmem reglimden 1 hafta önce başlamıştı. Mide bulantılarımda 7 haftalık hamileyken başladı. Bende regl gününü bekle canım.

Merhaba kızlar, geldim geçmişi okudum biraz hemen kaçacağım derse gitmem lazın.
Mart09 tebrik ederim canım, gözün aydın, hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah.
Ceylan adaçayı içecekmişsiniz ndk ile birlikte. Bildiğim kadarıyla adaçayı ve çörek otu doğal östörojen kaynağı o nedenle eğer östörojeniniz yüksekse doktora sormadan kullanmayın bence. Hayıt tohumu kullansanıza hormon dengeleyici.
Suzan, mozijiku, handan, onan ve tüm annişler öpüyorum hepinizi, dualarınızı eksik etmeyin.
Beklemede olanlar hakkınızda hayırlısı olsun. Görüşmek üzere.

Canımmmmmmmmm :1hug: Evet ya zaman çabuk geçiyor. 3 ayımız bitti şükür. Bİz iyiyiz cnm çok şükür. Sen nasılsın? Ceylan nerelerde buarada? Onu görmedim bugün?

.

Burdaydı az önce msn de yazdım ama biLmiyorum şimdi nerde canım=)
Çok sevindim iyi olmana..Bende iyiyim çok şükür güzeL haber vericeğim günü bekLiyorum sabırsızLıkLa =) Bugün dü adet günüm henüz görmedim kırmızı kart=)
Dua et benim için.Umarım geLmezLer =))
BekLiyoruz işde böyLe..

ben kaçıyorum kızlar.kendinize çok iyi bakın.görüşürüz

Görüşürüz Suzancım. Sende kendine iyi bak.
Görüşüz suzancım kendne ii bak

mojiku göbiş belli olurudr artık senin demi:)

Evet cnm. Sertleşmeye başladı artık göbüşüm. Ben burdayım diyor benim ufaklık kaydirigubbakcemile3

Çok teşekkür ederim canım a.s.

Ayyyyyy hadi inş. tatlım ya. Güzel haberler veresin inş. Kırmızıları görmessin inş. :Saruboceq::Saruboceq:

TEŞEKKÜR EDERİZ XARA HER ZAMAN DUALARIMIZ SİZLEREa.s.

İNŞ OLMASSIM BOZOCUM YA HİÇ DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ BUGUNLERDE STRES YAPMA CANIM HAYIRLISI

anladım canımda zaten adetim geldi çattı geçen ay 25 inde olmuştum bu aralar riskli yani.

İnş.Canımmmmmmmmm =)) :1hug:
Sen kaçıncı gün yapmışdın test 2-3 müydü?

Cnm benimde olmam gereken günde gelmemişti. Akşamına testi yaptım. Çok silik çıkmıştı. Ertesi günde koştura koştura kan testine. Oda 37 çıkmıştı. Sen beklicekmisin bikaç gün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…