Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

TesT Güzelleri nabersiniz.... buldunuz hamile yi çekin sorguya dmiii...

Gülde güzel sorular sormuşsun ciciş

peki..
kaç aydır bebek istiyordun ve kaç ay sonra oldu canım ???
ve hamile olduğunu öğrendiğinde doktr kaç haftalık olduğunu söyledi???

2 aydır istiyordum oldu. Allahım nasip etti:)) Doktor 2-3 hafta gibi dedi çünkü test sonuçlarının karşılığı 2-3 haftalık diyor. İlk çıkan değerim ise 333dü. Adetim 3 gün geçtikten sonra yaptım test ilk saniyede gördüm 2. çizgiyi. Allahım herkese nasip etsin inşallah...:)kaydirigubbakcemile5

yapma bence canım bekle negatif çıkarsa daha çok üzlürsün

Ya Haklısın bklemem lazım aslında ama sabredemiyorum işde.Bu akşam alıyım yarın sabah yaparım diyorum:ÇÜnkü benim adetim bugüne kadar 1 gün bile gecikmedi ilk defa gecikmiş olucak eğer adet olmasam yarına kadar.

Canım bence birkaç gün bekle halen oolmazsan doktora görün derim ben. Mantar falan olabilir. Hamişsen bebeğe zarar verir.

aminnnn biz de grrz inşlh çift çizgiyi

caylan nerdesin aşkım sen bi el at bakiim sende bana
mantar belirtilerinde kesik peynirimsi akıntı diye geçiyo nette bulamadım tarifimi kızlar yaaa

BELİRTİLERİ
Vajinal mantar enfeksiyonunun en önemli ve en sık görülen belirtisi kaşıntıdır. Bu kaşıntı geceleri şiddetlenir ve sıcak etkisi ile artar.

Hastaların çoğunda dış genital organlarda yanma vardır. Özellikle idrar yaparken, idrarın değdiği bölgelerde şiddetli yanma hissi olur.

Bazı hastalarda cinsel ilişki esnasında ağrı olabilir.

Vajinal kandidiazisde akıntı her zaman olmaz. Eğer mevcut ise bu akıntı beyaz renkli ve içerisinde süt ya da peynir kesiği şeklinde tanımlanan ya da kireç benzeri olarak nitelendirilen parçacıklar bulunur.

Akıntıda kötü koku görülmez. Kokunun olması kandidiazise eşlik eden ikinci bir enfeksiyonun varlığını akla getirmelidir.

Vulva ve vajinada kızarıklık ve şişlik olabilir. Vajina duvarında mantar plakları bulunabilir.Bunların görülmesi kandidiazis için tipiktir. Kaşımaya bağlı olarak vulva derisinde soyulmalar ve küçük kanamalar olabilir.

gncam, canım ceylan yoğun bu gun ben soyliyim evet mantar olunca öyle peynirimsi bi akıntı oluyor ama devamlı. ama acilen dr gidip tedavi ettirmek lazım. bende çok küçüktü ve ağızdan alınan bir hap eşiliğinde birde fitil verdi. ikiside tek olarak satılıyordu eczanede adını unuttum ama hemencik geçirdi. ama geç kalırsan kroniklesiyor güzelim.allah korusun

canım ellerine sağlık gayet aydınlatıcı yazmışsın :):enbuyukkk:

saolun kızlar peynirimsi diil gerçi ama ben bi soriim en azından eczacıma o yönlendirir öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…