Ben bu akşam test alıp bakmayı düşünüyorum.Aslında beklemek daha ii ama dayanamıyorum yaa bakalım ne çıkcak ümitli değilim aslında pek.
peki..
kaç aydır bebek istiyordun ve kaç ay sonra oldu canım ???
ve hamile olduğunu öğrendiğinde doktr kaç haftalık olduğunu söyledi???
yapma bence canım bekle negatif çıkarsa daha çok üzlürsün
kızlar bana acil cevap verin
yarın adet günüm az önce tuvalette sarı beyaz süt gibi akıntım geldi baya yoğun olarak bu arada kaşıntım var biraz ondan kaynaklı bişi olabilirmi mikrobik yoksa adet olmayabilirmiyim sizce nedir bu
2 aydır istiyordum oldu. Allahım nasip etti:)) Doktor 2-3 hafta gibi dedi çünkü test sonuçlarının karşılığı 2-3 haftalık diyor. İlk çıkan değerim ise 333dü. Adetim 3 gün geçtikten sonra yaptım test ilk saniyede gördüm 2. çizgiyi. Allahım herkese nasip etsin inşallah...:)kaydirigubbakcemile5
2 aydır istiyordum oldu. Allahım nasip etti:)) Doktor 2-3 hafta gibi dedi çünkü test sonuçlarının karşılığı 2-3 haftalık diyor. İlk çıkan değerim ise 333dü. Adetim 3 gün geçtikten sonra yaptım test ilk saniyede gördüm 2. çizgiyi. Allahım herkese nasip etsin inşallah...:)kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
ben şu sonuca varıyorum kızlar
hamilelik(tabi kişiden kişiye değişiyor da
adet olmadan 2 3 hafta önce başlamış..
demmeekkkiiii........
önceden de hamile kalan arkadaşlar varmış...
yi arkadaşlr farkedememişler ama adetten önce belirti olmadığı için şüphelenmemiş olabiliriz...bunu öğrendiği ii oldu sağol strawberry...
birşey daha sorabilirmiyim vaktini almazsam canım:)))
Canım bence birkaç gün bekle halen oolmazsan doktora görün derim ben. Mantar falan olabilir. Hamişsen bebeğe zarar verir.
2 aydır istiyordum oldu. Allahım nasip etti:)) Doktor 2-3 hafta gibi dedi çünkü test sonuçlarının karşılığı 2-3 haftalık diyor. İlk çıkan değerim ise 333dü. Adetim 3 gün geçtikten sonra yaptım test ilk saniyede gördüm 2. çizgiyi. Allahım herkese nasip etsin inşallah...:)kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
ben şu sonuca varıyorum kızlar
hamilelik(tabi kişiden kişiye değişiyor da
adet olmadan 2 3 hafta önce başlamış..
demmeekkkiiii........
önceden de hamile kalan arkadaşlar varmış...
yi arkadaşlr farkedememişler ama adetten önce belirti olmadığı için şüphelenmemiş olabiliriz...bunu öğrendiği ii oldu sağol strawberry...
birşey daha sorabilirmiyim vaktini almazsam canım:)))
Tabii sorabilirsiniz canım. Ben bööle hamişlere soru sorarken hep diyordum birgün ben de hamiş olursam herkesi tek tek cevaplıcam diye..:)
Bu arada ben hamiş değilken yani geçen ay acayip belirti yaşıyordum ama psikolojik:)))))
Hatta belki rastlarsınız eski yazdıklarıma..:))))
Ama hamiş kaldım ve hiç belirtim olmadı diyebilirim:))) Tek frk göğüslerimin acayip zonklaması ve kokulara hassasiyet diğer belirtiler hep adetim yaklaşınca yaşadıklarımdı.
Çok üzerine düşer de kafayı takarsan psikolojik yanılıyorsun:))) Psikolojini de yoruyorsun tabiii yerimseniben
Canım bence birkaç gün bekle halen oolmazsan doktora görün derim ben. Mantar falan olabilir. Hamişsen bebeğe zarar verir.
mantar yapamı böle akıntı
mantarın bebişe zararı nedir kızlar:ecrin_bebek:
caylan nerdesin aşkım sen bi el at bakiim sende bana
mantar belirtilerinde kesik peynirimsi akıntı diye geçiyo nette bulamadım tarifimi kızlar yaaa
BELİRTİLERİ
Vajinal mantar enfeksiyonunun en önemli ve en sık görülen belirtisi kaşıntıdır. Bu kaşıntı geceleri şiddetlenir ve sıcak etkisi ile artar.
Hastaların çoğunda dış genital organlarda yanma vardır. Özellikle idrar yaparken, idrarın değdiği bölgelerde şiddetli yanma hissi olur.
Bazı hastalarda cinsel ilişki esnasında ağrı olabilir.
Vajinal kandidiazisde akıntı her zaman olmaz. Eğer mevcut ise bu akıntı beyaz renkli ve içerisinde süt ya da peynir kesiği şeklinde tanımlanan ya da kireç benzeri olarak nitelendirilen parçacıklar bulunur.
Akıntıda kötü koku görülmez. Kokunun olması kandidiazise eşlik eden ikinci bir enfeksiyonun varlığını akla getirmelidir.
Vulva ve vajinada kızarıklık ve şişlik olabilir. Vajina duvarında mantar plakları bulunabilir.Bunların görülmesi kandidiazis için tipiktir. Kaşımaya bağlı olarak vulva derisinde soyulmalar ve küçük kanamalar olabilir.