inşallah benimde bebeğim olur....elbet birgün....
bekleyeceğm...
bende beklicem yapmıcam demiştim. Dayanamadım yaptım o gün. sırnaşık şey Ama beklemekte fayda var.
Fıstıklar ben çıkıyorum. Biraz çalışmam lazım. Öpüyorum hepinizi.
selam kızlar.hamile yokmu:))
ayy neye gülüyorum ben bekarken annem arkadaşlarından kızlar diye bahsederdi gülerdim koca kadınlar ama kızlar diyolar diye.evlendik şimdi kızlar diyince bir garip oluyorum:))))
Kızlarrr merhaba,
Var mı hamiş?
Soruları olan varsa cevaplamaya çalışiim. Ben de bu yollardan geçtim Allahımın izniyle. Merak ediyor insan deli gibi. Öööle mi bööle mi oluyo diye...
Kızlarrr merhaba,
Var mı hamiş?
Soruları olan varsa cevaplamaya çalışiim. Ben de bu yollardan geçtim Allahımın izniyle. Merak ediyor insan deli gibi. Öööle mi bööle mi oluyo diye...
ben sorıyım benm bgn adet gnm sen adet gnn de ne hisetmiştn
ben sana hemen sorayım zaten maaşaaaallah soru bankası gibiyimdir:::))))
öncelikle hamile misin?
hamileysen hamile olduğunu ne zaman anladın ve belirtilerin??????
Bozocum sende ne gibi belirtiler var.benimde bugün adet günüm aslında ama göğüslerim şiş acıyolar bide başka hiç bi belirti felan YOk.Ama sanki adet olmuuşum gibi sürekli bi ıslaklık hissediyorum habire vcye gidiyorum ama hiç bişey YOk aslında..
Evet şekerler hamileyim. Allahım sizlere de nasip etsin inşallah en kısa zamanda:)))
Adet günümden 2 gün önce kahverengi 2-3 damla akıntım oldu ve adet olacağımı düşündüm. Bel ve kasık ağrısı vardı. Aynı adet olacakmış gibi, bir de göğüslerim zonkluyordu her zamankinden farklı olarak ayaktayken falan uçlarına zonklama geliyordu irkiliyordum o kadar şiddetli yani. Bir de eşimin sigarası umumi tuvalet gibi kokmuştu adet günümü 1 gün geçtikten sonra. Kokulara hassaslaştım. Çabuk yorulma var bir de...