Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hamısler ya accık accık su belrtılerını bı daha yazsanızaaaaa......herkesın degısık amaaa ben yınede merek edıyorum.2 gunum kaldı heyecanlıyımmmm

hamısler ya accık accık su belrtılerını bı daha yazsanızaaaaa......herkesın degısık amaaa ben yınede merek edıyorum.2 gunum kaldı heyecanlıyımmmm

Canım bendeki en belirgin özellikler baş dönmesi ve meme uçlarıma doğru küçük bezelerde şişkinlik vardı.

merhaba bir sorun olacak benim bu ay adetim en geç 21 olacaktı cuma günü çok az kahverengi akıntı oldu cumartesi pazar da çok az sabahtan oldu haff kan kahverengi akıntı bugün yine çok az oldu geçti kasık ağrım yok sadece belim çok ağrıyor. dün test yaptım çıkmadı sence hamile kalmış olabilir miyim

Adet olmazsın inşallahh guzel haberlerle gel... :1hug:

Canım bendeki en belirgin özellikler baş dönmesi ve meme uçlarıma doğru küçük bezelerde şişkinlik vardı.

canım ya benım gogusler 1 hafta onceden sısmıstı bugun sankı bıraz ınmıss.....yan taraflar bıde ucları agrıyıııı....bas donmesı mıde bulantısı bazen olsada psıkolojık gozuyle bakıyorum.cunku her adetımden once bunlar oluyoooo

bendeki belirtiler adetten yaklaşık bir hafta önce göğüste şişme ve dokununca zonklama tarzında ağrı olmuştu.gece bulantılarım vardı.birde ne yersem mideme dokunuyordu ve midemde yanma ve ekşime oluyordu.geceleri baş ağrım oluyordu.şişkinlik ve gaz olayıda vardı

Canım beklemekten başka çare yok maalesef. Bende başım döndüğünde umursamadım. sürekli bilgisayar başındayım ondan kaynaklanıyor sanıyordum. Ama değilmiş. Regl belirtileriyle çok benziyor zaten.

ay yemek yedim geldim patlıcam şimdi bom bom

mojiku bidahaki gidişte cinsiyetinide örenirsin belki kıs:)

kıssslar bişey sorabilirmiyim yamansak patrıca çok mutlu oldum yazmış patrıca hamişmi yoksa :)))

yaa bu gaz olayıda bende olduuu.ammannnnnn hayırlısı artık bekleyecegız baska yolu yok....cevaplar ıcınde teskurler arkadaslarrrr.

ay yemek yedim geldim patlıcam şimdi bom bom

mojiku bidahaki gidişte cinsiyetinide örenirsin belki kıs:)

Ayy inşallah tatlım. Belki söyler. Bugün bir arkadaş gitti doktora. Onun bebişi benimkinden 4-5 gün küçük. Doktor erkek olabilir demiş. Sen nasılsın? Bulantıların varmı ?

yok canım ya benim hiç kusmam olmadı maşallah bi ara hafif bulantılarım oldu ama bi kaç gün geçti hemen hiçbişeyim yok çok şükür kabızlık dışında of ne yesem çare olmuor ya , sen nasılsın canım senin bulantın oluomuydu ?

Canım benim tam 7. haftaya girdiğimde başladı bulantı ve kusmalar. 10. haftayı bitirdiğimde geçti çok şükür. 2 haftadır olmuyor. Umarım geri dönmez kafamçokkarıştı Kabızlık bendede var hala. Onu doğal yollardan halletmek gerekiyor. Kuru kayısı, erik vs. yiyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…