Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kayısı kompostosu yemekten kayısı agacı çıkartıcam zaten bebişimiz için katlanıcaz artık karnım kocaman oldu sırf kabızlıktan yani görende dio karnın büyümeye başlamış o başka bişe dicem diemiom

kayısı kompostosu yemekten kayısı agacı çıkartıcam zaten bebişimiz için katlanıcaz artık karnım kocaman oldu sırf kabızlıktan yani görende dio karnın büyümeye başlamış o başka bişe dicem diemiom

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aynen bende tiksindim kayısıdan

canım dra söylediniz mi kabızlık olayını belki bir şeyler önerir.

Söledim canım dogal yollarla halletmeye çalış dio şunu ye bunu ye ama mart 16 da gidicem o zamana kadar geçmezse sölücem ilaç versin bebege bişe olcak die zorlayamıyorum bişe olurmu zorlasam bilmedigim için sizce bişe olurmu ?

Söledim canım dogal yollarla halletmeye çalış dio şunu ye bunu ye ama mart 16 da gidicem o zamana kadar geçmezse sölücem ilaç versin bebege bişe olcak die zorlayamıyorum bişe olurmu zorlasam bilmedigim için sizce bişe olurmu ?

Canım zorlamak erken doğuma yol açar diyorlar. O yüzden yapma bence

ya hamişler çok özel olmazsa bişey sorabilirmiyim hamile kaldığınızda ilk haftalarda ilişki esnasında acı oluyomu merak ettimde

canım ilk 3 ay çok önemli.fazla ıkınıpta kendini zorlama birde drun söyledimi bilmiyorum çok sıcak suyla duş alma.

ya hamişler çok özel olmazsa bişey sorabilirmiyim hamile kaldığınızda ilk haftalarda ilişki esnasında acı oluyomu merak ettimde

vajinanın hassaslaşmasındanmıdır nedir bende ilişkiden sonra yanma oluyordu.yanma olayı aynı acı biber sürmüşüm gibi oluyordu.benzetme biraz kötü oldu ama...ha bende iltihap çıkmıştı belki ondanda kaynaklanmış olabilir.

Cnm ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ilişki olmadı. Zaten doktor yasakladı bana ilk3 ay

oYyYYY Mozijikuuu =))
12 Hafta oLmuş ha =) İLk öğrendiğin zamanı dün gibi hatırLıyorum =)
NasıLsın canım ? Herşey yolundamı ?
Sabah CeyLan iLe konuşmuştuk seni =))

ya bu baş dönmesi yada mide bulantısı hemen oluyormu? bende böle bişi yok sadece belim yani belimin arkası ağrıyor başka da bişi yok. hamile olamazmiyim yani.

şuan bendede ilişkiden sonra yanma olmaya başladı sanırım idar yolu enfeksiyonu felan başlıo hamileyken çok oluomuş galiba

evet suzancım ılık suyla duş alıyorum ve uzun süre durmuyorum allahın izniyle ilk 3 ayımızı bitirseydik hayırlısıyla

X