Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 3 ay denedikten sonra dr gittim dr neredeyse kovacaktı beni yaşın küçük evliliğin yeni 1 sene deneyin olmazsa gelin dedi yolladı
benim kasıklarımda ara ara batma giriyor daha adetime 14 gün var ayrıca göğüslerimde ağrıyor sizce ilginç değilmi??
benim kasıklarımda ara ara batma giriyor daha adetime 14 gün var ayrıca göğüslerimde ağrıyor sizce ilginç değilmi??
aynen benmde adetme 20 gün warken acılar başladı hatta damarlar belli olmaya başladı ama şimdi adetm yarın hafifedi acılar ama damrlar hala duruyo
benim de ara ara batma oluyor bazen dayanamayacak gibi oluyorum ben hamile kaldığımda göğüslerim çok ağrıyordu ve damarlar belliydi ama şimdi damarlar falan yok ağrı da yok sadece batma var
Allah Allah çok ilginçmiş seninki...hemde seninki benimkinden fazla....damarların nasıl çıkıyor anlayamadım doğrusu???????
bir de benim başım dönüyor gibi oluyorum ara ara ama...çok kısa yani 1 veya 2 saniye kadar
Ama bende tansiyon düşüklüğü de var ondan da olabilirmi?
Allah Allah çok ilginçmiş seninki...hemde seninki benimkinden fazla....damarların nasıl çıkıyor anlayamadım doğrusu???????
bir de benim başım dönüyor gibi oluyorum ara ara ama...çok kısa yani 1 veya 2 saniye kadar
Ama bende tansiyon düşüklüğü de var ondan da olabilirmi?
yani nasıl dym koyu yer warya orda damarlar belli oluyo
yani nasıl dym koyu yer warya orda damarlar belli oluyo
hımmm anladım
yaaaaa bozzoooo
sen galiba hamile olabilirsin!!!!!!!
çünkü hamilelikte damarlar belirginleşirmiş...
olabilir adetine 20 gün var ama sen daha önceden hamile kalmış olabilirsin adet sandığın şeyde üst görmedir belki.....
bir yazı okumuştum kız doktora gitmiş hamile olduğunu öğrenmiş doktor ona 8 haftalık hamile olduğunu söylemiş ama kız adetten çıkalı 1 hafta olduğunu söylüyordu yani sende hamile olabilirsin canım....
benim orada değildi hani kolyenin durduu yer var ya oradaki damarlar belliydi hamileyken şimdi ise öyle bir belirti yok sadece sağ kasığımda bazen solda da batma bel ağrısı gibi şeyler var
bende bu belrtilere kanrak kan testi yaptrdım değrm 1,00 çıktı ama sanmıyrm canım ya adet olucak gibiym şuan keşke hamile olsam
of Allahım ya inşallah hepimizi hamile kalırız en kısa zamanda
seni havaslendirmek istemem ama testi erken yaptırmış olabilirsin belki....olamaz mı????hı???