- 25 Haziran 2008
- 2.892
- 13
- 43
kızlar şuan show tv de hamilelik,hamile kalamama gibi konuları konuşuyorlar isterseniz ve müsaitseniz bir bakın.
kız nasıl bakalım işteyizzz çoğumuz. sen bize özet geçsen:jeyyar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şuan show tv de hamilelik,hamile kalamama gibi konuları konuşuyorlar isterseniz ve müsaitseniz bir bakın.
kız nasıl bakalım işteyizzz çoğumuz. sen bize özet geçsen:jeyyar:
valla kendim bilmediğim için söylüyorum ama siz biliyorsunuzdur.Adet düzensizliği kısırlığa neden olabiliyormuş,artık kısırllığın tedavi edilebileceği,eskiden erkeklerdeki sperm sayısı çok olsa dahi kişiler çocuk sahibi olmakta güçlük çektiğini ama artık tek bir spermle bile hamilelik tedavilerinin olduğun söylüyor falan filan..(ama kesin siz bunların çoğunu biliyorsunuzdur ama ben bazılarını bilmiordum)
yaa nolur bu gun bitsen yarın olsun yaaa nolur yaaasenağlama
öslem nasıl oldunnn??
handancim calis kole diyosun..kizim benden fazla topiktesiniz.. asil benim anam agliyor..siz aklimdasiniz ama isten basimi kasiyip gelip bakamiyorum
saol canımçok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm
amin umarım hepimize nasip edergörüşürüz tatlım hoşçakalll
kıyamam sana yaaa senağlamageçmiş olsun canım Rabbim bi acıyı yaşatır bin sevinç verir ardından ümidini kaybetme ve metanetli ol belkı de bı hayır vardır bu ıste...
bılıyorum ne hayrı olabılır dıye dusunuyosundur sımdı ama ınan kı dunyadakı herseyın bı olma sebebi vardır melekler koruyodur bebegını üzülme....
Rabbim yeniden nasip etsin hamiş olmayı ama bu defa saglıkla inşallahhhh
buketcım sana yetısıcem canım :) umarım tabıcanim o kadar uzuldum ki anlatamam. sanirim bunda ayni donemde hamile kalmamizinda etkisi oldu:çok üzgünüm:
Allah sabir versin. umarim en kisa zamanda saglikli bir bebegin olur.neden bebegini kaybettin?
aminnnncanım benim çok üzüldüm.Allah sana ve eşine sabır ve dayanma gücü versin.İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.
umarımm bır dahakıne bırlıkte sevınıcezsenağlama eylüll canım ne denirki, öyle bi anlatmışsın, öyle bi kelimelere dökmüşsünki güneşinin batışını , ellerimi uzattım sana yüreğinde hisset ne olur. Acını inan burda hepimiz paylaşıyoruz. o bizlerinde bebeğiydi, hep birlikte bir birimize moral vererek, fikirler vererek hamile kalıyoruz(ben daha kalamadım)
hamiş olduğunu duyduğumda sevindiğim günü hatırlıyorum canım. senağlama
ne denir, sözün bittiği yer işte....
eylüllcüm canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm inş yine gelicek meleğin ne olur üzmeyin kendinize ALLAH sabır versin
senağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlama cok üzgünüm gercektensenağlamasenağlama allah sabır versiin allah hemen bebk versin acını unuttursun canım:teselli:senağlama
Eylülcüm geçmiş olsun üzülme demicem ister istemez üzülüceksin atlatırsın inş. Kısa zamnada allah yenisini nasip edecektir.herşeyde hayır vardır kendini fazla üzme
canım çok ama inan ki çok üzüldüm göz yaşlarımı tutamadım okurken.allahım herşeyin hayırlısını verir bunu unutma.ve biliyormusun %99 düşük olan bebekler özürlü oldukları için tutunumazlar.yüce rabbim herşeyi öyle güzel tasarlamışki akıl sır erdirmek imkansız.lütfen moralini yüksek tutmaya çalış ve ümidini yitirme
Caanım yaaa çok üzüldüm inşlhh en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın..Allah sağlıklı bebebkler nasip etsin.Üzülme herşeyde bi hayır vardır.
çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten allah başka bir tane nasip eder inşallah
çok zor işiniz ya......
Ya yanlış anlamayın ama hem iş hem evlilik nasıl yürütüyorsunuz ?
En çok da şunu merak ediyorum bayanlar neden çalışmak ister?
a)eşi çalışmadığı için b)işe bağımlı olduğu için c)Evin geliri yetmediği için Mİ?
SİZCE HANGİSİ YANILARINIZI BEKLİYORUM...