yok canım ben bu ay hıc korunmadımmmsen adete yakınmı korunmadın özlemciğim
gorusuruz cnmmmKızlar bana müsadece çok sancım var bu ay çok başıma vurdu en iyisi uyumak adiosss yafrukuşlar.....
kız benı senı hamile diye biliyordum inşallah olmaz olur bebğin
kız benı senı hamile diye biliyordum inşallah olmaz olur bebğin
Ben gittim.........
kizlarr benimde yavas yavas uykumm geldii iyi gecelrr hepinize . kocislerinizle boll sanslarrr hepinizeeeekaydirigubbakcemile
ben de kactım ıyı geceler herkeseee
merhaba arkadaşlar bu ay bende acayip gaz sancısı ki hiç olmazdı, ağız kuruluğu, ateş basması, adet günümde kahverengi akıntı, halsizlik var ama uykusuzlukda var uyuyamıyorum.en geç bugün olmam gerekiyordu ama hastalanmadım adet yerine kahverengi akıntım var sizce hamilemiyim lütfen yardım edin ne olur
Pazartesi bi idrar testi yap canım. Hamilelik olabilir. Diğer topiklerde okuduğuma göre hamile olan arkadaşlar bu kahverengi akıntıları yaşamışlar. Bol şanslar!
ben siteye yeni üye oldum benim dün birde bugün sabah akıntım oldu kesildi diğer arkadaşlarında öylemi olmuş acaba bilgi var mı? 8 aydır bekliyoruz umarım bu ay umutlarım boşa çıkmaz:Saruboceq:
kızlar ben bu ay yumurtlama günlerimi kaçırdım bu aydan hiç umutlu diilim. eşim rahatsızdı 1 haftadır, bir de ona üzülüyorum. gecenin bu saatinde var mı benimle dertleşecek(((
Geçmiş olsun canım. Önemli değildir inşallah eşinin rahatsızlığı.
bilmiyoruz canım yaaa salı günü öğrencez bakalım. işin tuhaf tarafı hamilelik belirtileri gösteriyor. şaka yollu takılıyorum bazen, sen beni bırakacağına, ben seni hamile braktım galiba diye :))) bulantı ve baş dönmesi var :çok üzgünüm: