- 13 Şubat 2009
- 1.416
- 71
ceylanimm kendimmii bossss hicbir ise yaramayann asalaklara benzemeye basladimm
Canım nie öle düşünüyosunki???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceylanimm kendimmii bossss hicbir ise yaramayann asalaklara benzemeye basladimm
ceylan cnm benım bundan bir hafta önce sağ kasığımda çok ağrıdı bütün gün hiç geçmeden bide ağrıdığı yerde serlık vardı yanıyordu alev gibi elimi koyduğumda hissediyodum şimdi bütün karnımın alt kısmı ağrıyor kızalr inşallah hamileyimdir az kaldı günüme 26 tısı günüm
ilmiyorumm ama cokk gergin ve sinirliyimmm .. aglamak geliyo icimden ama neye aglicami bilmiyorumm..senağlamaben kafayimi yiyorum acaba:uhm:Canım nie öle düşünüyosunki???
olmas cnm senın karnının alt kısmı ağrıdımı hamile kaldığın zaman adet yakın cvp verirsen çok sevinirim
canimm sen yine bir carsiya cikinca turkce konusan insanlarr goruyosunn urdasi daha kotuu. inanirmisinn ucaktann istanbll bogazina dogru yaklastigimda icimi tarifi anlatilmazz bir huzur aliyoooo .bidee bebis yokk herhalde oyuzden stres yaptimm galibabende gurbetteyim annemlere 7 saat uzaktayım yinede gidemiyorum..Kıyamam sana seni çok iyi anlarım koca şehirde sadece eşim var
ozlemacar çok stres yapıyorsun böyle yapmaya devam edersen hiç adet olamayacaksın bilmiş ol
canimm sen yine bir carsiya cikinca turkce konusan insanlarr goruyosunn urdasi daha kotuu. inanirmisinn ucaktann istanbll bogazina dogru yaklastigimda icimi tarifi anlatilmazz bir huzur aliyoooo .bidee bebis yokk herhalde oyuzden stres yaptimm galiba