Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ceylan cnm benım bundan bir hafta önce sağ kasığımda çok ağrıdı bütün gün hiç geçmeden bide ağrıdığı yerde serlık vardı yanıyordu alev gibi elimi koyduğumda hissediyodum şimdi bütün karnımın alt kısmı ağrıyor kızalr inşallah hamileyimdir az kaldı günüme 26 tısı günüm

bu ağrılar bendede var ama piskolojik olabiliyor dikkat et kendine

olmas cnm senın karnının alt kısmı ağrıdımı hamile kaldığın zaman adet yakın cvp verirsen çok sevinirim

ozlemcimm ceylanimm bende bilmiyorumm suu gurbetlikk cokk zorya ben turkiyeyi ozledimm galibaaaa:a015:

kızlar az once bısıler geldıgını hıssettım hahhh dedım kesın adet oldum wc ye bı gıttım kahverengı pembemsı akıntı sımdı olmus bembeyazzzzzzzzzzzz offffff bu ne yaaaaa yeter artık valla gelcekse gelsın delı oldum burda carsambadan berı :eek:klava:

ebru cnm bu sefer psikilojık değil eminim çünkü süreklı ğrıyor hiç geöçemeden geçreke arda bir ağırsa derimm

bende gurbetteyim annemlere 7 saat uzaktayım yinede gidemiyorum..Kıyamam sana seni çok iyi anlarım koca şehirde sadece eşim var

zaten ağrı beni rahatsız etti cnm kendimi dinlemiyorum ceylancığım ağrıyı nasıl eçirbilirim diye düşünüyom

ozlemacar çok stres yapıyorsun böyle yapmaya devam edersen hiç adet olamayacaksın bilmiş ol

bende gurbetteyim annemlere 7 saat uzaktayım yinede gidemiyorum..Kıyamam sana seni çok iyi anlarım koca şehirde sadece eşim var
canimm sen yine bir carsiya cikinca turkce konusan insanlarr goruyosunn urdasi daha kotuu. inanirmisinn ucaktann istanbll bogazina dogru yaklastigimda icimi tarifi anlatilmazz bir huzur aliyoooo .bidee bebis yokk herhalde oyuzden stres yaptimm galiba

Kızlar bana müsadece çok sancım var bu ay çok başıma vurdu en iyisi uyumak adiosss yafrukuşlar.....

ozlemacar çok stres yapıyorsun böyle yapmaya devam edersen hiç adet olamayacaksın bilmiş ol

canım sabahtan berı streste degılım ınan kı saldım kendımı gelır artık nasılsa dıye ama yok gelmemıs normal akıntıya cevırdı buna sınır oldum sımdıı:mymeka:

canimm sen yine bir carsiya cikinca turkce konusan insanlarr goruyosunn urdasi daha kotuu. inanirmisinn ucaktann istanbll bogazina dogru yaklastigimda icimi tarifi anlatilmazz bir huzur aliyoooo .bidee bebis yokk herhalde oyuzden stres yaptimm galiba

lem biz türkçe konuşmuyoruz mu ???Biz destek olamıyoruz mu süprizzzzz

X