Üzülme, önemli bi şey çıkmaz inşallah. Basit bir üşütmedir belki.
sağol canım yaa ender görülen bir rahatsızlık türüymüş, öldürmeyip süründüren cinsinden işte. tedavisi de tam olarak yok ama etkilerini yavaşlatıyolar. tam tanıyı salı günü alıcaz kısmetse. inşallah önemli bişey değildir o iyi olsun da gerisi önemsiz..
sen ne durumdasın arslancan? belirti var mı belirti? güzel şeylerden konuşalım da kafam dağılsın accık yerimseniben
Benim adım Ömür. Yok be güzelim belirti falan. Daha adetim yeni bitti.
hmmm bende nur memnun oldum. benim de tam yumurtlama dönemlerim şuan ama dediğim gibi pek aktif diildik bu ay. gene de ufak tefek denemelerimiz oldu bakalım artık kısmet. ya tutarsa hesabı işte
ne kadarlık evlisiniz? ne zamandır düşünüyosunuz bebikkk yerimseniben
10 senelik evliyiz canım. Eşimi ikna etmem biraz uzun zaman aldı.)) Nerdeyse 3 senedir uğraşıyoruz. Bir kere oldu. Tutunamadı. Zor oluyor benim.
hmmmm bir rahatsızlığın mı var? tedavi felan görüyor musunuz?
Benim ki de eşinin rahatsızlığı gibi öldürmeyip süründüren cinsten. Endometriozis. Tedavisi de yok. Öyle sadece yavaşlatılıyor. Hamile kalmam lazım tedavisi için, bu seferde bebek durmuyo ki napcamı şaşırdım valla
kimse yokmu bir konu hakkında danışmak istiyorum sizlere yorumlarınıza ihtiyacım var
kızlar benim sorum olacaktı size şimdi ben 24 aralıkta regl oldum 1 ocakta bitti sonra 1 şubattan 10 şubata kadar kahverengi leke gördüm damla damla geldi bir gün geldiyse bir gün gelmedi
ve göğüslerim ağrıyor midem berbat bir durumda kasıklarıma sancı girip geçiyor arada şimdi ise 20 şubbatta tekrar leke gelmeye başladı yine damla damla az geldi adet olacakmışım gibi sancılar girip geçiyor sizce hamile olabilirmiyim ne olursunuz okuyan herkes yorum yapsın lütfen şimdiden teşekkür ederim sizlere
yaa hamile olsan bilee iki defa kanaman olmuş tatlım. test yaptırdın mı hiç? hormonel bir bozukluk olabilir. hem bu kadar gecikmişken test yaptırman en mantıklısı bence. negatif çıkarsa doğruu doktora git. iltihabik bişey de olabilir.
test yapmaya çok korkuyorum negatif sonuç görmekten bıktım artık o yüzden korkuyorum ama haklısın teşekkür ederim
bana cevap yokmu yawww
hoşgeldin berfin ama tam da bana uyku tutmaya başlamıştı yawww