Nursim05 nasılsın yafrum
Özlemcik hani silik çıkmıştı olmadı mı ilk denemede üzülme
ebruşko ve olmas keyifler nasıl
merhab kızlar benım karnımın alt kısmı çok ağrıyor arkadaşlar hamilelkte böyle belirti oluyormu olmaz lütfen cvp verin
hoşbulduk ebruşkom nehaber hiç çıkmadınmı kıs sabahtan beri...
Nursim05 nasılsın yafrum
Özlemcik hani silik çıkmıştı olmadı mı ilk denemede üzülme
ebruşko ve olmas keyifler nasıl
kizlarr hayirli gecelerr nasilsinizzz .. cokk canimm sIkIlIyooooooooooo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet canım ılk ıkısınde bır hafta once yatıklarım sılık cıkmıstı en son salı gunu yaptıgım testte hıcbısı cıkmadı adetım gectı bu sabah kana gıttım sonu 2.0 cıktı:bbo:
bu arada hosgeldına.s.
kizlarr hayirli gecelerr nasilsinizzz .. cokk canimm sIkIlIyooooooooooo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ceylancığım sankı adet sancısı var srekli içim yanıyor susuyorum çok ağrım var göğüslerim gittikçe şişyor
ya bu ağrıyı nasıl geçirecem
ceylanimm kendimmii bossss hicbir ise yaramayann asalaklara benzemeye basladimmhoşbulduk daha ilk denemendi o yüzden çok üzülme yafrum ilk 3 ayda kalan çok var bak 7 aydır negatif görüyorum 8 e girdik şükür yinede olacak inşallah bir gün
hoşgeldin yafrum neyin var????:teselli:
ceylancığım sankı adet sancısı var srekli içim yanıyor susuyorum çok ağrım var göğüslerim gittikçe şişyor
ya bu ağrıyı nasıl geçirecem
gezme fazla kız ayakta dınlen yorma kendını bu aralarrrayakta çokgezersem daha çok artıyor sancım
hoşbulduk daha ilk denemendi o yüzden çok üzülme yafrum ilk 3 ayda kalan çok var bak 7 aydır negatif görüyorum 8 e girdik şükür yinede olacak inşallah bir gün
offf cnm ya yapma boyle aklını baska seylere vermeye calıs senı mutlu eden seylerı yapmaya bıraz unutmaya calısss olmaz mı:1no2:canimmyaa enimm cokkk icimm daraliyoo bu aralarr psikolojimm bozulduu galiba deüresyonmuu nedir yaaa kafayi yiyyecemm
inşallah özlemcim kaç aydır olmuyor doktora gidiyom birseyin yok diyip gönderiyorlar valla inşallah bebeğim vardır
ceylanimm kendimmii bossss hicbir ise yaramayann asalaklara benzemeye basladimm