Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

3gündür belimde ağrı var sanki her an olacakmışım gibi. ayaklarım ağrıyor. hele bugün kesin oldum dedim eşimle dışarıya çıktık. geldi gibi geldi meğer akıntıymış. ama belim koptu resmen. kaçgündür ee kapandım dışarı çıkmıyordum gezmekmi yorduda ağrı yaptı anlamadım. gögüslerim hafif dolgunlaştı ve hafif ağrı var. evde yaptığım test ise negatif anlayacağınız delireceğim. bu arada lahana kapsülü kullanıyordum zayıflamak için o ilaç sık wcye çıkarıyor o ilaca rağmen kabız oldum. inanamıyorum. işde u belirtilerden ümitlenmelimiyim yoksa ümitlenmemelimiyim nedersiniz.

cok haklısın canım en onemlısı adetın gelmemesı sana katılıyorum yoksa adet gunune kadar su belırtı bu belırtı dıye dıye kafayı yıycez bı gun vallaaaa:roflol:

canım testı ne zaman yaptın

canım sımdı sana ne dıyeyım kı ben de vardı anlattıkların aynılar ahan da hayal kırıklıgına ugradım hamıss degılım bu ayyykaydirigubbakcemile3

cok haklısın canım en onemlısı adetın gelmemesı sana katılıyorum yoksa adet gunune kadar su belırtı bu belırtı dıye dıye kafayı yıycez bı gun vallaaaa:roflol:

dogru dıyom deme kıs....valla hamıs olsaydım bıdakı aya doguracaktım.....:lepi:

testi bugün yaptım ama evde testleri depoladım:) yarın gene yapacağım zaten yarın olmam gereken son tarih. ya sanki bu farklı gibi geliyor kendimimi kandırıyorum bilmiyorum. birazdan bir test daha yapacağım sabaha olmazsam gene akşama gene:)))) insanın elinde değil. of erkek mileti ne rahat ya tüm sıkıntıları biz bayanlar çekiyoruz.

Yafu kıslar bahsediyo ya bazen kanda negatif idrarda pozitif çıkıyo die
Eğer olmazsada ne diyoruz
"olmas olmas demeyin olmas olmas sefgilim zaman neler gösterir belli olmas sefgilimm"
a.s.a.s.a.s.

kaydirigubbakcemile5efffeeetttttt kaydirigubbakcemile3

içimden geçeni sana anlatabilsem(bebeğim)
kalbimin sesini bir dinletebilsem(bebeğim)
dizine yaslansam bir çocuk gibi (bebeğim)
sanki ayrılmış da kavuşmuş gibi(bebeğim)

olmaz olmaz deme hiç(kocişim)
olmaz olmaz sevgilim(kocişim)
zaman neler gösterir(kocişim)
belli olmaz sevgilim(kocişim)

bir soru sorulsa cevabım sensin(bebeğim)
günahım olsa da sevabım sensin​
(bnm mınık kelebegım)kaydirigubbakcemile3

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Son düzenleyen: Moderatör:

hadı bakalım ınsallahguzel haberlerını beklıyorusssskaydirigubbakcemile5

bende sıze kucak dolusu sevgılılerrrrrrr...ben cıkıyorum canlarım...kocıs kahve ıstedı...gıdeyımde bı karsılıklı kahve içelim....yarın gorusuzzzzz

kızlaaar siz coşmuşsunuz valla.Allah neşenizi bozmasın.Moraller yüksek olursa bebişler inş..en yakın zamanda bizimle olur..bir söz varya inanmak başarmanın yarısıdır...
özlemcim Hiç üzülme arkadaşım..daha ilk ayın.senelerce bekleyenler var.benimde ilk ayımda olmadı inş.bu ay hayırlısıyla olur:ecrin_bebek:

ya kızlar ben erkek istiyorum yaa..
çin takvimi diye bişey var doğrumu bu..şu zaman ilişki olursa çocuk kız şu zamanda yaparsan çocuk erkek oluyormuş diye bişeyler okudum ne kadar doğru?

amin hepimizin hayırlı haberleri ile dolsun burası sonraki derdimiz ne isim koyacağız olur inşaallah.......
ahhh keske olsa da tek derdım ne ısım koycam olsa kaydirigubbakcemile3

meryemcımm sagol canım evet esımle konsutum benı baya rahatlattı sonra zaten kızların da destegı suan allaha sukur cok ıyıyımmm inşallah bı an once meleklerımıze kavusuruzzzz:Saruboceq:

:)))) ben inanmıyorum doğruluğuna. bebişimiz olsunda sağlıklı bir şekilde kız erkek farketmez... ama canabı hak bizi duyuyor istemekde ayıp değil. allahım gölüne göre hayırlı ve sağlıklı bebek nasip etsin. tabi tüm isteyenlere ve banada... aminnnnn

amin canım..gönülden amiiiiiiiiiiin.bütün topik adına.:1hug:

tek derdimiz keşke o olsa özlem((( hamilelik belirtileri nelerdir diye netten aramakdansa isim aramak daha zevk verici olurdu:))) allah hepimize bunu naip etsin.... aminnnnn....

kesinlikle öyle canım ya...cinsiyetin önemi yok tabi.
ama işte herkesin gönlünde vardır bi muradı.Kızda erkekde ikiside muhteşem mucizeler...,hamilelik muazzam bişey yaa..Resmen bir mucize!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…