bence en guzel belırtı adetının gelmemesı...bos ver gerısınıııı....bak ben 9 aydır butun belırtılerı yasıyorum bı su adetımın gelmesıne bısey yapamıyorum...kırmızılar bı gelıyor dıger butun belırtılerrrrrrrr bosa cıkıyo....
3gündür belimde ağrı var sanki her an olacakmışım gibi. ayaklarım ağrıyor. hele bugün kesin oldum dedim eşimle dışarıya çıktık. geldi gibi geldi meğer akıntıymış. ama belim koptu resmen. kaçgündür ee kapandım dışarı çıkmıyordum gezmekmi yorduda ağrı yaptı anlamadım. gögüslerim hafif dolgunlaştı ve hafif ağrı var. evde yaptığım test ise negatif anlayacağınız delireceğim. bu arada lahana kapsülü kullanıyordum zayıflamak için o ilaç sık wcye çıkarıyor o ilaca rağmen kabız oldum. inanamıyorum. işde u belirtilerden ümitlenmelimiyim yoksa ümitlenmemelimiyim nedersiniz.
3gündür belimde ağrı var sanki her an olacakmışım gibi. ayaklarım ağrıyor. hele bugün kesin oldum dedim eşimle dışarıya çıktık. geldi gibi geldi meğer akıntıymış. ama belim koptu resmen. kaçgündür ee kapandım dışarı çıkmıyordum gezmekmi yorduda ağrı yaptı anlamadım. gögüslerim hafif dolgunlaştı ve hafif ağrı var. evde yaptığım test ise negatif anlayacağınız delireceğim. bu arada lahana kapsülü kullanıyordum zayıflamak için o ilaç sık wcye çıkarıyor o ilaca rağmen kabız oldum. inanamıyorum. işde u belirtilerden ümitlenmelimiyim yoksa ümitlenmemelimiyim nedersiniz.
nolcak yafrum negatıf beklesem kı:1no2:
cok haklısın canım en onemlısı adetın gelmemesı sana katılıyorum yoksa adet gunune kadar su belırtı bu belırtı dıye dıye kafayı yıycez bı gun vallaaaa:roflol:
Yafu kıslar bahsediyo ya bazen kanda negatif idrarda pozitif çıkıyo die
Eğer olmazsada ne diyoruz
"olmas olmas demeyin olmas olmas sefgilim zaman neler gösterir belli olmas sefgilimm"
a.s.a.s.a.s.
testi bugün yaptımama evde testleri depoladım:) yarın gene yapacağım zaten yarın olmam gereken son tarih. ya sanki bu farklı gibi geliyor kendimimi kandırıyorum bilmiyorum. birazdan bir test daha yapacağım sabaha olmazsam gene akşama gene:)))) insanın elinde değil. of erkek mileti ne rahat ya tüm sıkıntıları biz bayanlar çekiyoruz.
hadı bakalım ınsallahguzel haberlerını beklıyorusssskaydirigubbakcemile5
bende sıze kucak dolusu sevgılılerrrrrrr...ben cıkıyorum canlarım...kocıs kahve ıstedı...gıdeyımde bı karsılıklı kahve içelim....yarın gorusuzzzzz
amin hepimizin hayırlı haberleri ile dolsun burası sonraki derdimiz ne isim koyacağız olur inşaallah.......
ahhh keske olsa da tek derdım ne ısım koycam olsa kaydirigubbakcemile3amin hepimizin hayırlı haberleri ile dolsun burası sonraki derdimiz ne isim koyacağız olur inşaallah.......
kızlaaar siz coşmuşsunuz valla.Allah neşenizi bozmasın.Moraller yüksek olursa bebişler inş..en yakın zamanda bizimle olur..bir söz varya inanmak başarmanın yarısıdır...
özlemcim Hiç üzülme arkadaşım..daha ilk ayın.senelerce bekleyenler var.benimde ilk ayımda olmadı inş.bu ay hayırlısıyla olur:ecrin_bebek:
ya kızlar ben erkek istiyorum yaa..
çin takvimi diye bişey var doğrumu bu..şu zaman ilişki olursa çocuk kız şu zamanda yaparsan çocuk erkek oluyormuş diye bişeyler okudum ne kadar doğru?
kızlaaar siz coşmuşsunuz valla.Allah neşenizi bozmasın.Moraller yüksek olursa bebişler inş..en yakın zamanda bizimle olur..bir söz varya inanmak başarmanın yarısıdır...
özlemcim Hiç üzülme arkadaşım..daha ilk ayın.senelerce bekleyenler var.benimde ilk ayımda olmadı inş.bu ay hayırlısıyla olur:ecrin_bebek:
ya kızlar ben erkek istiyorum yaa..
çin takvimi diye bişey var doğrumu bu..şu zaman ilişki olursa çocuk kız şu zamanda yaparsan çocuk erkek oluyormuş diye bişeyler okudum ne kadar doğru?
ahhh keske olsa da tek derdım ne ısım koycam olsa kaydirigubbakcemile3
meryemcımm sagol canım evet esımle konsutum benı baya rahatlattı sonra zaten kızların da destegı suan allaha sukur cok ıyıyımmm inşallah bı an once meleklerımıze kavusuruzzzz:Saruboceq:
:)))) ben inanmıyorum doğruluğuna. bebişimiz olsunda sağlıklı bir şekilde kız erkek farketmez... ama canabı hak bizi duyuyor istemekde ayıp değil. allahım gölüne göre hayırlı ve sağlıklı bebek nasip etsin. tabi tüm isteyenlere ve banada... aminnnnn
:Saruboceq:amin canım..gönülden amiiiiiiiiiiin.bütün topik adına.:1hug:
tek derdimiz keşke o olsa özlem((( hamilelik belirtileri nelerdir diye netten aramakdansa isim aramak daha zevk verici olurdu:))) allah hepimize bunu naip etsin.... aminnnnn....