Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlaaar siz coşmuşsunuz valla.Allah neşenizi bozmasın.Moraller yüksek olursa bebişler inş..en yakın zamanda bizimle olur..bir söz varya inanmak başarmanın yarısıdır...
özlemcim Hiç üzülme arkadaşım..daha ilk ayın.senelerce bekleyenler var.benimde ilk ayımda olmadı inş.bu ay hayırlısıyla olur:ecrin_bebek:

ya kızlar ben erkek istiyorum yaa..
çin takvimi diye bişey var doğrumu bu..şu zaman ilişki olursa çocuk kız şu zamanda yaparsan çocuk erkek oluyormuş diye bişeyler okudum ne kadar doğru?

cicim evet ortalarda bi takvim dolaşıyo ama o Tablonun orijinali halen Pekin Bilim Enstitüsünde saklanmaktadır.
Yani ortalarda dolaşanın gerçekliği tartışılırr

kesinlikle öyle canım ya...cinsiyetin önemi yok tabi.
ama işte herkesin gönlünde vardır bi muradı.Kızda erkekde ikiside muhteşem mucizeler...,hamilelik muazzam bişey yaa..Resmen bir mucize!!!!!!

kesınlıkle katılıyorum sana canım tamamen bı mucıze ve bu mucızeyı yasamayı tanrım tum kadınlara nasıp etsın ınsallaaaahhhh:Saruboceq:

kesinlikle öyle canım ya...cinsiyetin önemi yok tabi.
ama işte herkesin gönlünde vardır bi muradı.Kızda erkekde ikiside muhteşem mucizeler...,hamilelik muazzam bişey yaa..Resmen bir mucize!!!!!!

evet yaradanım o mucizeden bizleride nasiplendirir inşaallah....... ama istemekde ayıp değil. biz içimizdekini dile getirelim.... ama herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları....

ben kız ıstıyom kızzzz=))

ama Rabbım hayırlısını versın saglıklı olsun ınsallaaahhhhh

ben hem kız hem erkek ikiz istiyorum:)))) ne güel olurdu. hep öyle geçiyor kalbimden tabi takdir yaradanımın. hayırlı sağlıklı versinde cinsiyeti önemli değil. kız gibi kız erkek gibi erkek olsun... ama dediği gibi ikiz biri kız biri erkek olursada fena olmaz yani...

ben once bı kız bebısım olsun arkasından da bı oglusum olsun ıstıyom ama ayrı ayrı :))) tabıı takdır yuce rabbıme kalmısssss-tatlicadiarzu-

ben once bı kız bebısım olsun arkasından da bı oglusum olsun ıstıyom ama ayrı ayrı :))) tabıı takdır yuce rabbıme kalmısssss-tatlicadiarzu-

inşaallah yarabbim gönlüne göre nasip eder. kızım olursa alev oğlum olursa ateş olacak ismi:) ikiz olursa ne güzel olur bizi alev biri ateş birde babalrı gibi yeşil gözlü oldularmı benim gibide esmer:) ee ikimizdee uzunuz birde boylu oldularrmı. sağlıkda yerinde oldumu oh oh ne güzel olur:))) allahım herkesin gönlüne göre ver yarabbim. evlatsızlığı kimseye çektirme. ne diyeyim aminnnnn..... bu arada fazla uçdum sanırım daha ortada birşey yok.

inşaallah yarabbim gönlüne göre nasip eder. kızım olursa alev oğlum olursa ateş olacak ismi:) ikiz olursa ne güzel olur bizi alev biri ateş birde babalrı gibi yeşil gözlü oldularmı benim gibide esmer:) ee ikimizdee uzunuz birde boylu oldularrmı. sağlıkda yerinde oldumu oh oh ne güzel olur:))) allahım herkesin gönlüne göre ver yarabbim. evlatsızlığı kimseye çektirme. ne diyeyim aminnnnn..... bu arada fazla uçdum sanırım daha ortada birşey yok.

canım ben de vaatarımdakı pembelı kız cocugu var ya yıgenım naz... onun gıbı bısı ıstıyom annesı benım gıbı kumral kahverengı gozlu baba da kumral yesıl gozlu ogulları oldu once sarısın yesıl gozlu tam bı yakısıklı sımdıde nazcıgım sarısın ve yesıl gozluuu

benım esımde acık kumral ve yemyesıl gozlerı var duaa edıyorum bebıslerım ona benzesın dıye hamıs olursam hep butun fotolarına bakıcam zatennnnn yakısıklı kuzum bakın artısımeeeeŞeniz

ben sende bı ısık goruyom yavrumm ya neden adet gunune cok varken test yaptırdın kı sabırsız kazımmkaydirigubbakcemile3

ne bileyim çok merak ettim bide ağrılarım fazlalaştı onda başka bi yerde okudum adetine 6 gün kala yaptırmış onun 2.60 çıkmış yeni hamilelik olabilir diyoar bendede bişeyler var galiba

X