Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

:)) aynen.... bende hep 3 4 ün sonrasının tarihini veriyorum. sen kaç yıllık evlisin ne zamandır istiyorsun....

:)) aynen.... bende hep 3 4 ün sonrasının tarihini veriyorum. sen kaç yıllık evlisin ne zamandır istiyorsun....

ben 6 yıllık evlıyım canım...ben ikincı için ugrasanlardanım.....cok sukur bı tanecık oglusum var..ona kardes ıstıyoruz...bole ıste....9 aydır ugrasıyoruz ..tık yok anlayacagın....:çok üzgünüm:

geldın mı cıcım
geldım cıcımm
asıl sen nasılsın yazıları okudum moralin bozuk gibi. adetin geçtidemi testin negatif çıktı... geçmedenmi yaptın.

casramba gunuydu adetım ben de bugun yaptırdım testı canım negatıfff ılk ogrendıgımde kotu oldum ama esmle konustuk bı daha denerız askım uzulme dedıı moralım duzeldı mart kedısı olucam hihoyyyt

o zaman sen ilk hamilelik belirtilerini bilirsin. ya şu hamilelik belirtisi denen şey ne ya. kim icat etdiki. kafayı yemek üzereyim. acaba acaba acaba:)))

bu kişden kişiye değişiyor. görümcem hamileliğini tahmini olarak anladığında doktora gidip kan testi yaptırmış negatif çıkmış iki gün sonra evde yapmış çift çizgi çıkmış gene doktora gitmiş gene negatif çıkmış çıldıracakdım diyor. evde çift çıkıyor hastanede çıkmıyor. sonra idrar testi yapmışlar hastanede çıkmış. bu bünyeye göre değişiyor.

ozlem daha gelmedı deme kırmızılar....durumun aynı devam edıyo muuuu

yok guzelım gelmedı daha kahverengı ara ara olan akıntım renk degıstırdı sadecee pembemsı oldu ama adet gıbı gelmıyo akıntıya beraber cnm camasırıma bıle bulaşmıyo

o zaman sen ilk hamilelik belirtilerini bilirsin. ya şu hamilelik belirtisi denen şey ne ya. kim icat etdiki. kafayı yemek üzereyim. acaba acaba acaba:)))

maleseff unuttum ben belırtılerımı....ben bıle burdakı arkadaslarıma soruyorum....oglumda korunmayı bıraktık bıdahakı aya hamıle kalmısım.bole ugrasmadım...sadece hatırladıgım heran adet olacakmısım gıbı gelıyordu...ama bekledım bekledım gelmedı....adetım gectıkten sonrada sık tuvalete cıktıgımı hatırlıyorum okadar.test içinde 9 gun beklemıstım....işte boleeee.....

benim adet olmam gereken adet günüm geçti. her ay bir önceki aydan 5gün önce oluyorum bu defa olmadı şimdi son olma tarihim 22si yani yarın çıldırma derecesine geldim. adet kesilmesi dışında ne gibi belirtiler var anlıyamadım. oda kişiye göre değişiyor sanırım. etrafımdakilere soramıyorum. kendi kendimi yiyorum.

Evet cnm kısıden kısıye gore degısıyo bence dee
kıs benım senden hala umudum var:Saruboceq:

yok kısss ne umudu ben bıle kesmısım kendımden umudu:roflol:

bence en guzel belırtı adetının gelmemesı...bos ver gerısınıııı....bak ben 9 aydır butun belırtılerı yasıyorum bı su adetımın gelmesıne bısey yapamıyorum...kırmızılar bı gelıyor dıger butun belırtılerrrrrrrr bosa cıkıyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…