Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım ıyı aksamlar nasılsınızzzzzzz
canlarım ıyı aksamlar nasılsınızzzzzzz
:)) aynen.... bende hep 3 4 ün sonrasının tarihini veriyorum. sen kaç yıllık evlisin ne zamandır istiyorsun....
geldım cıcımmgeldın mı cıcım
asıl sen nasılsın yazıları okudum moralin bozuk gibi. adetin geçtidemi testin negatif çıktı... geçmedenmi yaptın.
geldım cıcımm
casramba gunuydu adetım ben de bugun yaptırdım testı canım negatıfff ılk ogrendıgımde kotu oldum ama esmle konustuk bı daha denerız askım uzulme dedıı moralım duzeldı mart kedısı olucam hihoyyyt
ozlem daha gelmedı deme kırmızılar....durumun aynı devam edıyo muuuu
o zaman sen ilk hamilelik belirtilerini bilirsin. ya şu hamilelik belirtisi denen şey ne ya. kim icat etdiki. kafayı yemek üzereyim. acaba acaba acaba:)))
kıssslarrr ben geldimmm slmmm
yok guzelım gelmedı daha kahverengı ara ara olan akıntım renk degıstırdı sadecee pembemsı oldu ama adet gıbı gelmıyo akıntıya beraber cnm camasırıma bıle bulaşmıyo
h.g cnmmmmmma.s.
Evet cnm kısıden kısıye gore degısıyo bence deebenim adet olmam gereken adet günüm geçti. her ay bir önceki aydan 5gün önce oluyorum bu defa olmadı şimdi son olma tarihim 22si yani yarın çıldırma derecesine geldim. adet kesilmesi dışında ne gibi belirtiler var anlıyamadım. oda kişiye göre değişiyor sanırım. etrafımdakilere soramıyorum. kendi kendimi yiyorum.
kıs benım senden hala umudum var:Saruboceq:
benim adet olmam gereken adet günüm geçti. her ay bir önceki aydan 5gün önce oluyorum bu defa olmadı şimdi son olma tarihim 22si yani yarın çıldırma derecesine geldim. adet kesilmesi dışında ne gibi belirtiler var anlıyamadım. oda kişiye göre değişiyor sanırım. etrafımdakilere soramıyorum. kendi kendimi yiyorum.
Cicim negatif die hemen üzülme acık bekle bakalımmm