Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kıslarrrrrrr kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi en güzel anneler bu topikten çıkacak durmak yok çalışmalara devam byby:teytey::teytey::teytey:

kırdı bızımkı kafayı bebek dıye hehehihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lülülülülülü:teytey::dance::tomato::roflol:
sorma ayy neşelendım ıkı,,ne varhihoyyyt
hımmmmmmmm pekı gebe kalmamız acısından sansımızın en yuksek oldugu zamanları hesaplayıp o 5gun ıcınde hergun yapsak da baska yapmasak olmaz mı acubaaakaydirigubbakcemile3

kıss ole olmass beaa...dınlen de yap aa aaa..delüüü ya ne hazırcısın heee...ne zaman yumurtan olacak bılemezsın kı,,,hem zaten yumurtan olunca ıkı gun falan yaşıyo spermde 4 gune kadar canlı kalıyomuş içinde,,hergun yapmaya gerek yok hatta bazn ıkı gun falan ara verılmelı....aslında bana sorarsan hıç bışı hesaplamadan canınz ne zman ısterse o zamn beraber olucan,,diğer turlu stres oluyosun zevkıde olmuyo yanı..ılk ay bız heasapladık falan sankı makına gıbı ilişkın oluyo ya ne o oyle,,en ıyısı hıçç hesaplama...ılışkıden sonra hemen ayağa kalkma yeter:içelim:şutarafagitti

ay aşk olsun ozlem o kadar şey yazdım hıç mı bırını okmdaın kıss...:çok üzgünüm:boşuna yazmışım bı suru

benım en ıyı kaçış yolum uyumak ve unutmak bıraz uyursam ıyı gelıcek sanırım aksamustu duzelırsem gırerım yıne kızlar hepınızı opuyorumm destegınız ıcın de cok tesekkur edıyorummm ınsallah adetım de bı an once gelmeye baslar da tamamen sılerım kafamdan:çok üzgünüm:

özlem görümcem şuan 1 yaşında bir kız çocuğu annesi. o ilk testi kan testi yaptırmış ama sonuç negatif çıkmış. ikigün sonra dayanamış evde kendi yapmış çift çizik çıkmış sonra gene kan gene negatif sonuç ama sonra hamile çıktı. idrar testinde çıktı kanda geç göründü. bu kişiye göre değişen birşey.

benimde oynatmama az kaldı. bir anlasam hamilemiyim değilmiyim. ya şu adet dışındaki tüm belirtileri zaten her ay yaşıyorum. ama bu ay farklı farkındayım ama umutlanmakda istemiyorum. allah herkese bebiş versin.

off be cok sıkıldım haa işim bebek beklemek iyi iş vallaallahım ya sabır ver ya cocuk ver busekilde cekilmiyo ama en iyisi bebemi ver:KK43:(((((((((( yaff kıslar csnım cok sıkılıyo benim aşılama tutmadı biliyorum :KK43:(((((((((((((( cok kötüyüm :KK43:(( of ya off

off be cok sıkıldım haa işim bebek beklemek iyi iş vallaallahım ya sabır ver ya cocuk ver busekilde cekilmiyo ama en iyisi bebemi ver:KK43:(((((((((( yaff kıslar csnım cok sıkılıyo benim aşılama tutmadı biliyorum :KK43:(((((((((((((( cok kötüyüm :KK43:(( of ya off

canım nıye ümıdını kaybedıyosun...bız sana dua edıyoruz.tutmustur tutmustur....hayırlıyla ınsallah....pozıtıf dusun bakem:dance:

bu siteyi tesadüfen buldum o kadar çok benimle aynı sıkıntıları paylaşan varmış. allah hepimize sabır ve bebiş versin. aşılama ne bilmiyorum ama içini ferah tutki bebiş gelsin.

burayı bulmam iyi oldu içimi döküyorum insan çevresindekilerle herşeyi paylaşamıyor hatta baba olmayı isteyen eşlerimiz bile aslında bizlerin nasıl stres içinde olduğumuzdan haberleri yok anlamıyorlar.

dogru soluyosun...benım adetıme 4 gun var esıme 1 hafta var dıyorum....butun sıkıntılarımı buradakılere anlatıyorum rahatlıyorum....hepımızde aynı sorun bırbırımızı anlayabılıyoruzzz........

X