- 25 Aralık 2008
- 959
- 9
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence deeee:sm_cool:
hımmmm yanı adete kadar hamıs kalma ıhtımalı varrrr aldım bunu dıkkkate yazdım bı kenaraaaa:roflol:
sorma ayy neşelendım ıkı,,ne varhihoyyytkırdı bızımkı kafayı bebek dıye hehehihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lülülülülülü:teytey::dance::tomato::roflol:
hımmmmmmmm pekı gebe kalmamız acısından sansımızın en yuksek oldugu zamanları hesaplayıp o 5gun ıcınde hergun yapsak da baska yapmasak olmaz mı acubaaakaydirigubbakcemile3
gorusuruz cnmmmmm bykıslarrrrrrr kendinize ii bakın öpüyorum hepinizi en güzel anneler bu topikten çıkacak durmak yok çalışmalara devam byby:teytey::teytey::teytey:
aferın:teselli:
gorusuruz cnmmmmm by
fıstık ben de sımdılık cıkıyorummm sonra gorusurukkk olar mı Şeniz
fd7 kıs kaldık mı bakem basbasa
benım en ıyı kaçış yolum uyumak ve unutmak bıraz uyursam ıyı gelıcek sanırım aksamustu duzelırsem gırerım yıne kızlar hepınızı opuyorumm destegınız ıcın de cok tesekkur edıyorummm ınsallah adetım de bı an once gelmeye baslar da tamamen sılerım kafamdan:çok üzgünüm:
off be cok sıkıldım haa işim bebek beklemek iyi iş vallaallahım ya sabır ver ya cocuk ver busekilde cekilmiyo ama en iyisi bebemi ver(((((((((( yaff kıslar csnım cok sıkılıyo benim aşılama tutmadı biliyorum (((((((((((((( cok kötüyüm (( of ya off
bu siteyi tesadüfen buldum o kadar çok benimle aynı sıkıntıları paylaşan varmış. allah hepimize sabır ve bebiş versin. aşılama ne bilmiyorum ama içini ferah tutki bebiş gelsin.