- 25 Aralık 2008
- 959
- 9
- 39
sakın yapma tatlım daha bır hafta varrr bekle tut kendını
belki de haftaya biz hamiş olarak gircez siteyeeee:teytey::teytey:
demesi kolay çatlayacam meraktannnnn ya varsaaaaaaaa :teytey: ama erken dimi hangi gün yapayımCADIARZUCADIARZU
kızz sen 4 5 kez yapmaya az mı dıyosunnnn??? bana ogretın kızlar yaaa adetın kesıldıkten sonra ne zamana kadar ve kac kez yapmak gerekkkkksırnaşık şey
kızz sen 4 5 kez yapmaya az mı dıyosunnnn??? bana ogretın kızlar yaaa adetın kesıldıkten sonra ne zamana kadar ve kac kez yapmak gerekkkkksırnaşık şey
:teytey:
inşş :teytey::teytey:durun ya benıde costurdunuzzz:teytey::dance::dance:
adetın bıttıkten sonra gun asırı bıtanemmmmmm
haydi hep beraber coşalım malatya malatya bulunmaz eşin :teytey::teytey::teytey::teytey: topikde herkes hamiş olacak :teytey::teytey:
slm kızlar ben size bir şey sorcam bizde bebek isteyenlerdeniz ama benim adetimde sorun var geçen ay ilaç kullandım ve o ay içinde 19 unda ve otuzunda iki kere adet gördüm ve 2 ayan beri eşimle bebek istiyoruz ben hamile olup olmadığımı hangi günden itibaren saymam lazım test almak istiyorum bana akıl verirseniz sevinirim arkadaşlar
:teytey::teytey::sm_cool:
Haydeeeee..ohh ohhh:dance::dance:teyyy teyyy yandan yandann,,kıvırr kıvırrr ordan burdann,,martta hamiş izzz soyleyım burrdannnnn..ohhh:teytey::teytey::teytey::teytey:
pekı kac gun yanı ne zamana kadar
teşekkür ederim
adet olasaya kadar dıyolarda ben ona pek uyamıyorum....son 4 5 gunu es gectıgım zamanlar oluyoooo
ahanda benım kasık agrılar basladı.tuh gıttı yıne bu ayyy herhaldeeee.....inanmıyorum yaaaaa...amannnnnn nıye kotuye yorayım kı kasık agrısıda bı hamılelık belırtısı bıkerem.....
hımmmmmmmm pekı gebe kalmamız acısından sansımızın en yuksek oldugu zamanları hesaplayıp o 5gun ıcınde hergun yapsak da baska yapmasak olmaz mı acubaaakaydirigubbakcemile3
bence deeee:sm_cool:martta kocalarımızın haline acıyorum biz de bu enerji varkennnnnnnnn dokuzkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey doğururuz be kim tutar bizi saldırın kocişlere:roflol::sm_cool::roflol::1rolleyes::roflol:
benım oglum var ya canım...ondan ornek vereyım...ben hamıle kaldım doktora gıttım 4 haftalık falan beklıyoruz bz benım ogluk 6 hafta 7 gunluk cıktı.yanı yumurtamadan sonra hamıle kalmısım.yanı adetımden 2 3 gun onceeeee...bence bunuda bı dıkkate al derım benn