Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızz sen 4 5 kez yapmaya az mı dıyosunnnn??? bana ogretın kızlar yaaa adetın kesıldıkten sonra ne zamana kadar ve kac kez yapmak gerekkkkksırnaşık şey

az tabı kuzum ya,,benım kocışe nazar mı değdi ne bu ay,hemde bı o grıp oldu bı ben..valla canm herkesın yumurtalam gunlerı farklı hesaplıyıcılar genele gor hesap yapıyo ama adetın hemen oncesınde bıle yurtalayan varmış..o yusen gun aşırı ılışkı dıyolar..bı gun dılen bı gun beraber ol hesabıııkaydirigubbakcemile3bu hesaba gorede 4-5 kez az tabıııkaydirigubbakcemile2sositososito

slm kızlar ben size bir şey sorcam bizde bebek isteyenlerdeniz ama benim adetimde sorun var geçen ay ilaç kullandım ve o ay içinde 19 unda ve otuzunda iki kere adet gördüm ve 2 ayan beri eşimle bebek istiyoruz ben hamile olup olmadığımı hangi günden itibaren saymam lazım test almak istiyorum bana akıl verirseniz sevinirim arkadaşlar

:teytey::teytey::sm_cool:
haydi hep beraber coşalım malatya malatya bulunmaz eşin :teytey::teytey::teytey::teytey: topikde herkes hamiş olacak :teytey::teytey:

Haydeeeee..ohh ohhh:dance::dance:teyyy teyyy yandan yandann,,kıvırr kıvırrr ordan burdann,,martta hamiş izzz soyleyım burrdannnnn..ohhh:teytey::teytey::teytey::teytey:

en son adetının ılk gununden ıtıbaren canımm

:teytey::teytey::sm_cool:

Haydeeeee..ohh ohhh:dance::dance:teyyy teyyy yandan yandann,,kıvırr kıvırrr ordan burdann,,martta hamiş izzz soyleyım burrdannnnn..ohhh:teytey::teytey::teytey::teytey:

kırdı bızımkı kafayı bebek dıye hehehihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lülülülülülü:teytey::dance::tomato::roflol:

adet olasaya kadar dıyolarda ben ona pek uyamıyorum....son 4 5 gunu es gectıgım zamanlar oluyoooo

hımmmmmmmm pekı gebe kalmamız acısından sansımızın en yuksek oldugu zamanları hesaplayıp o 5gun ıcınde hergun yapsak da baska yapmasak olmaz mı acubaaakaydirigubbakcemile3

ahanda benım kasık agrılar basladı.tuh gıttı yıne bu ayyy herhaldeeee.....inanmıyorum yaaaaa...amannnnnn nıye kotuye yorayım kı kasık agrısıda bı hamılelık belırtısı bıkerem.....

martta kocalarımızın haline acıyorum biz de bu enerji varkennnnnnnnn dokuzkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey doğururuz be kim tutar bizi saldırın kocişlere:roflol::sm_cool::roflol::1rolleyes::roflol:

hımmmmmmmm pekı gebe kalmamız acısından sansımızın en yuksek oldugu zamanları hesaplayıp o 5gun ıcınde hergun yapsak da baska yapmasak olmaz mı acubaaakaydirigubbakcemile3

benım oglum var ya canım...ondan ornek vereyım...ben hamıle kaldım doktora gıttım 4 haftalık falan beklıyoruz bz benım ogluk 6 hafta 7 gunluk cıktı.yanı yumurtamadan sonra hamıle kalmısım.yanı adetımden 2 3 gun onceeeee...bence bunuda bı dıkkate al derım benn

martta kocalarımızın haline acıyorum biz de bu enerji varkennnnnnnnn dokuzkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey doğururuz be kim tutar bizi saldırın kocişlere:roflol::sm_cool::roflol::1rolleyes::roflol:
bence deeee:sm_cool:

hımmmm yanı adete kadar hamıs kalma ıhtımalı varrrr aldım bunu dıkkkate yazdım bı kenaraaaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…