Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

oooo bı kalktı on dakka neler neler konuşulmuşş,,marta karar verılmış iş bırlıği yapılmışşşşş,,tatlıılarr pastalar yapmaya başlanmışşşşş...oo ooohh valla...kıslarrrharıkasınız ya bıu topıctekıarkadaşlarımı tanıdığıma cok sevınıyorum..hayat umut dolu guzellık dolu inş hep guler yuzumuzz,,,,(ve inş kocamannnn olur gobışlerınızz:)

gel kusum toparlandık sen de katılll bızı bos bırakmaya gelmıyo sayfalar cabuk ılerlıyo ayrılma aramızdannnkaydirigubbakcemile2

gel kusum toparlandık sen de katılll bızı bos bırakmaya gelmıyo sayfalar cabuk ılerlıyo ayrılma aramızdannnkaydirigubbakcemile2

ay evet canımcım ya zaten bende de kalkacak hal kalmadı..temizlık yaptım.oyyh oyhh benn şimdi yoruluyorum canım ıstemıyo falan,,hamiş olunca napcam ben ya..

kızlar ben ınsallaaaahhh anneme cekmem cunku annem benı tam 10sene beklemıs

evlılıgının 10uncu senesınde benı kucagına almıs Rabbım benı o kadar bekletmez ınsallaaahh..

insallah canımmmmm sen okadar beklemez..kurlerı falan denıcen artık

ay evet canımcım ya zaten bende de kalkacak hal kalmadı..temizlık yaptım.oyyh oyhh benn şimdi yoruluyorum canım ıstemıyo falan,,hamiş olunca napcam ben ya..

sorma ben de azcuk uyusugumdurr hamıs olunca halımı dusunemıyom zatiikaydirigubbakcemile3

insallah canımmmmm sen okadar beklemez..kurlerı falan denıcen artık

yok bıtanem kür filan denemıcem dahaa...

bız bu ay esımle yanlızca bır kere beraber olmustuk sans dusuktu zatenn...

bu ay adetım bıttıkten sonra duzenlı olarak beraber olucaz..

ozaman tutar ınsallahhh...

bıkac ay denıcem boyle dogal olarakkaydirigubbakcemile3 baktım olmuyo ondan sonra kurlere fılan basvururum artık-tatlicadiarzu-

oleeeeeeee ....adetn daha gelmedı dımı canım...ya ozaman senın sılık cızgı nıye cıktı yaaaaaaa

selam kk güselleri
selam canım hosgeldınnnn
oleeeeeeee ....adetn daha gelmedı dımı canım...ya ozaman senın sılık cızgı nıye cıktı yaaaaaaa

adetım gelmedı ama dunden berı akıntıyla karısık kahverengı kan gelıyo ama ıc camasırıma bulasıcak derecede degıl yanıı... bılmıyomm yaa offf ama umudumu kaybettım resmen bu aydan hesaplayıcıdan baktım eger bebıs varsa sayet yerlesme 28subat goruluyor ozamana kadar gelmezse hamısımdır demek ama gelırse senağlama

benim adette 28 şubat evde test var yapsammı yapmasammı şüphedeyim ya hayal kırıklığı olursasenağlama

selam kk güselleri
selammmmm.h.g
oyhh ya benımde bu ay duşuk ıhtımal 4 yada 5 kez beraber olduk yaff...hayırlısı.bı tane olsun tam olsun derler ya beklıcezzdelikafadulden
sorma ben de azcuk uyusugumdurr hamıs olunca halımı dusunemıyom zatiikaydirigubbakcemile3

kuuzum sen yıne azzıck mışın...ben temellı oyleydım,,bıde ogrencılık hayatından geldkm zaten ...gezmeye tozmaya sınemaya kursa falan maaşallah enerjımden gecılmez fakat iş temızlık falan olunca oyle bır uyuşurum kı sormaakaydirigubbakcemile3eşim boğa burcu bır temız tıtız kı sorma,,ben bardağı sehpaya koyarım o alır mutfağa gotuurr o kadar yanıı..ya nolcek orda dursa dı mıkaydirigubbakcemile3zaten eşim bole olmasa ben hıç bışey oğrenemezdım...saolsun sayesınde bıraz dağınıklığım gıttıkaydirigubbakcemile3delikafadulden

emmme cok sorma demışım yaa sen en ıysı sorma ozlemmmdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

kızz sen 4 5 kez yapmaya az mı dıyosunnnn??? bana ogretın kızlar yaaa adetın kesıldıkten sonra ne zamana kadar ve kac kez yapmak gerekkkkksırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…