Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar mrb..size çok acil bir sorum var.nolur hamile olan arkadaşlarım ve ya bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım cvp yazsın..sorum şu:hamileliğinizi öğrenmeden önce yani adet gününüze 1 gün kala falan akıntınız ne şekildeydi?kesildi mi?var mıydı?normal adet olacağınız günlerde ne tür belirtiler yaşadınız?
teşekkür ederim..rabbim herkese bu sevinci yaşatsın hayırlısıyla inş..
ben hamiş degilim ama herkeste belirti farklı olurmuş mesela kızardeşim hiç adet belirtisi yaşamadı sadege gögüslerde doolgunlu
Kızlarrrr hamİleyİmmmmmmmmmmm:)
arkadaşlar mrb..size çok acil bir sorum var.nolur hamile olan arkadaşlarım ve ya bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım cvp yazsın..sorum şu:hamileliğinizi öğrenmeden önce yani adet gününüze 1 gün kala falan akıntınız ne şekildeydi?kesildi mi?var mıydı?normal adet olacağınız günlerde ne tür belirtiler yaşadınız?
teşekkür ederim..rabbim herkese bu sevinci yaşatsın hayırlısıyla inş..[/Q
slm cnm bende akıntı oldu hala da devam edıyo sankı hastalancakmısım gıbı hıssedıyordum ben ama olmuyodum beyaz bı akıntı oldu bende gunluk ped kullandım sureklı rahatsız edıyordu. benım belırtılerım ateş basması,halsızlık uykuya cok düştüm bıde bel agrısı ınsallah sızde en kısa zamanda hamıle kalırsınız allahımm bu sıtede kı butun arkadaslarıma bır bebek nasıp eyle yarabbimmmm...........
arkadasim bence once sakin ol sonrada kendini toplayasiya kadar bebek tedavisine ara ver kendini hazirlayinca tekrar basla olmazsada bu kadar uzulme hakkimizda hayirlisini istemeliyiz bence her zaman insallah Allah sana hayirli ve saglikli bir evlat verir duaya devam et kendini psikolojik rahat hissedersin ve istemeye hep devam etarkadaşlar yardım edin bana bu sıra çok stres yaşadım ve hala da bitmiş değil bu stresler öyle görünüyo ve uğraşacak bişeyim olmadığı için herşeyi takıntı ediyorum ve midem ağırıyo durmadan doktor sinirsel dedi mide ağrılarımı ama elimde değil moralimi bozan herşey üst üste geliyor bebek için tedaviyide bıraktık 4-5 ay önce ilk aşılamadan sonra yani psikoloğa gitmek istiyorum ama illahki ilaç verecek o zaman da korunmam lazım allak bullak kafamın içi bebek tedavisine tekrardan başlasakmı onu da bilmiyorum maddi yönden çok yordu bizi öte yanndan da eşimin de benim de tek isteğimiz bi bebek evliliğiimiz 5. yılına girdi bizimle düğünleri olanlar 2. çocuklarını büyütüyor ben sadece yaramaz kabına sığmayan bana boş vakit bırakmayacak bi bebek istiyorum çok mu istiyorum ya öff çok karamsarım bu sıra evliliğimiz bile rutinleşti herşey stres olup çıkıyor ve son zamanlarda kendimi yaşlanmış hissediyorum
arkadaşlar yardım edin bana bu sıra çok stres yaşadım ve hala da bitmiş değil bu stresler öyle görünüyo ve uğraşacak bişeyim olmadığı için herşeyi takıntı ediyorum ve midem ağırıyo durmadan doktor sinirsel dedi mide ağrılarımı ama elimde değil moralimi bozan herşey üst üste geliyor bebek için tedaviyide bıraktık 4-5 ay önce ilk aşılamadan sonra yani psikoloğa gitmek istiyorum ama illahki ilaç verecek o zaman da korunmam lazım allak bullak kafamın içi bebek tedavisine tekrardan başlasakmı onu da bilmiyorum maddi yönden çok yordu bizi öte yanndan da eşimin de benim de tek isteğimiz bi bebek evliliğiimiz 5. yılına girdi bizimle düğünleri olanlar 2. çocuklarını büyütüyor ben sadece yaramaz kabına sığmayan bana boş vakit bırakmayacak bi bebek istiyorum çok mu istiyorum ya öff çok karamsarım bu sıra evliliğimiz bile rutinleşti herşey stres olup çıkıyor ve son zamanlarda kendimi yaşlanmış hissediyorum
teşekkür ederim..rabbim herkese bu sevinci yaşatsın hayırlısıyla inş..
hamileyken beyaz akıntı olurmu ya yardımmm
Yumurtlama günüm geçeli 1-2 gün oluyo.Nedir bu bendeki bel ağrısı?Sanki adet olcakmışım gibi.Bu kadar da erken belli olmaz hamilelik belirtileri diye biliyorum
bugün ağzımda metal tadı var niyekine