- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.770
herkes belirti arıyor bırakın bunları ben bıraktım rahatım:jeyyar:
aynen bende bıraktım..saldım gıttiii...
yoksa her ay aynı belırtıler..bıktım vallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes belirti arıyor bırakın bunları ben bıraktım rahatım:jeyyar:
bencede kızlar belirit aramayın hiçç.giz mrb cnm.benimde geçen ay 9 gün geçti hiç ama hiç belirti araamdı yine ve negatif.kafaya takmamka lazım bence.bizim bu ay 3.deneme olacak ksımet olamzsa doktora gideriz
merhaba bende de ilginç şeyler oluyor kan degerim yüksek demişti hastane dr u ama benim dr um önemli degil dedi kanamanın 1. ci günü gel rapor çıkartalım tedaviye başlıyoruz dedi ya yumurtlama takibi yapacak ya da aşılama bakalım adet günüm 7 mayıs bekliyorum hemen gidecegim keşke olmasam da 11 mayıs evlilik yıldönümü süpriz olsa inancımı yitirmedim ben birgün anne olacagım inanın sizde buna alkisalkisalkisdelikafadulden
slmm kızlar,
giz1978 benimde evlilik yıldönümüm 11 mayıs ve hastalanmam gereken tarihte 7 mayıs :))))))))
bizde bebek isteyenlerdeniz ve inan aynı şeyleri bende düşündüm keşke evlilik yıldönümüme süpriz olsaaaaaaaa kaydirigubbakcemile5bayanssulusmilevereliniortakvereliniortak
slm bende yeni katılanlardanım 8 aylık evliyim henüz ama bir bebeğimin olmasını çok istiyorum.adetim 1 hafta gecikti.fakat herhangi bi test yapmadım.10 günden önce çıkmaz diyolar ama ben çok merak ediyorum :)
allahım yardımcın olsun cnm..inş güzel haberlerini alırız....
Merhaba Hanımlar, inşallah hepiniz dileğinize kavuşursunuz.
benim adetim 14 nisanda başladı. 23-26 ve 28 nisanda ilişki yaşandı. 29 nisan ve 30 nisanda pembeli lekelenmeler oldu. 1 mayıs ve 2 mayıs sabah uyandıktan sonra adetlerim oldu ama gün içinde bidaha olmadı, adet gibi ama az. fakat karnımdaki belirtiler ağrılanmalar aynı adetlerimdeki gibi. bir de göğüs çevremde pörtük pörtük minik kabarcıklarım da oldu.
yahu ben hamile miyim, hamileysem bu adet mi, adetse hamile değil miyim, idrarda sanırım daha çıkmaz mı, nolur ki? Biri bana anlatsın : )
canım normalde adetlerin düzenli mi?ya da yumurtalıklarında kistin var mı? sendeki belirtilerin aynısı bende olmuştu şuan 9 haftalık hamileyim
evet hamileler öyle diyor ama adet kanaması gibi olamyacak birkaç damla cu yumurtanın rahime yerleştiğini gösterirmiş