- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar arkadaşlar..
benimde adetim bir haftayı geçti. karnımda kasıklarımda ağrı, uyku, gceleri üşüme gibi belirtiler var. bugünde idrar testi yaptım. ikinci çizgi silik çıktı. hayırlısı bakalım. bir yandan kendimi ümitlendirmek istemiyorum bir yandan da içim kıpır kıpır.. inşALLAh hamileyimdir.
yerlesme kanaması derler ama ben yasamadım mesela cnm... ve bu yerlesme kanaması adete 1 hafta kala olması beklenır...hayırlısı olsun cnm...
slm cnm benımde senın gıbı ıkıncı cızgı sılık cıktı hatta ıkı kere yaptım ıkısındede aynı oldu sımdı 4 haftalık hamıleyım:)ınsallah sende hamılesındır
ara ara oluyor tatlım...ozebus cnm sende de kasılma varmıydı kasgında bende ara ara oluyo da
iyi akşamlar bi sorum olacak... ovülasyon 1-2 mayısdı eşimle çalışmayı yaptık - sonrasında vucut ısısı düşer mi yoksa yükselir mi ? dün ve bugün ateşim 36,8. bu gebe kalma ihtimalimin yüksek oldugunu mu gösterir? ayrıca psikolojik olabilir tabi ama cok cok erken oldugu için biraz garip geliyor bana ama minik kasık agrım ve bel agrım var? kimi yerde bunu tüplerden geçiş gibi bişeye işaret oldugunu yazıyordu ? nedir ya bana biri acıklasın? ümitlenip sonrasında salya sümük hıçkırarak aglamak istemiyorum :S
gerci bir hafta sonunda kanda gebelik belli oluyormuş... adetimi bekleyemem. ayrıca prolaktin sorunum var. bu aralar düşük ama genede ilaç alıyorum yükselmesin diye. eger gebe kaldıysam hemen o aptal ilacı bırakmak istiyorum ?
cnm merhaba ben gecen hafta hamıle oldugumu ogrendım benımde ateşim yukselıyodu ara ara 37.2 lerdeydı yanlız. doktorum bana 37den sonrasını ateş sayıyoruz dedi.
umarım kalmışımdır.. lütfen ne olur kalmış olayım :S
hayırlı olsun :) bugun duydugum ikinci bebek haberi... allah güzel bir hamilelik ve sağlıklı nur topu gibi bir cocuk versin sana darısı da olmayanların başına