merhaba arkadaşlar ben hilal hamile kalmak isteyen arkadaşlar bide benim hikayemi dinleyin ilk söyleyeceğim söz stres bunu okadar çok duydum ki sonunda ne kadar önemli olduğunu anladım ben üç yıllık evliyim eşimle uzun süredir flörtlüğümüz olduğu için evlendiğimiz ilk günden çocuk yapmaya karar verdik hiç korunmadık biz iki saf hemen oluyor bu işler zannetik nerde birinci ay ikinci beşinci derken aylar geçti bizde tık yok başladı mı sorular niye olmuyor kesin bir sorun var etrafın sürekli sorması benden küçüklerin hamile kaldığını duymam beni iyice strese soktu hemen doktora gittik birçok test yaptırdık görünürde birşey yoktu ama neden olmuyordu ilaç tedavisi kullandım bi süre yine olmadı sonunda aşılama yaptırmaya karar verdim üç ay öce ilk aşılamamı yaptırdım ne kadar heycanlıyım her gün dua ediyorum test gnü yine hüsran oldu olmadı üç yıl boyunca yaptırmadığım tek şey rahim filmiydi hep kaçtım çünkü çok korkuyordum doktorum artık yaptırmamız gerektirdiğini söyledi kaçış yoktu aşılamamdan sonraki adetimin dokuzuncu günü hastaneye gittik beni öyle bir korku sardıki kalbim sıkışıyordu saat bir buçukta gelin dediler gittik bide ne desinler çekemiyoruz niye aletler bozuldu ben hem mutluyum bir ay daha zaman kazandım diye hemde kızgınım beni bulur hep böyle aksilikler diye çektiremedik öteki aya randevu aldık bekliyeceğiz artık bi kaç gün sonra karar verdim eşime dedim ben istemiyorum bir sene ara veriyorum belki kendiliğinden olur bıktım artık uğraşmıyacağım dedim eşimde kabul etti bü üç senede verdiğim en kesin karardı öyle bir kafamdan attımki hiç aklıma getirmedim ne yumurtlama günümü takip ettim ne de saçma sapan şeyler yedim içtim hiç umrumda değildi artık bu arada farkettimki adetim dört veye beş gün geçikti niye olmadımki diye merak ettim gittim test aldım ama okadar eminimki olmadığına bir aya önce aşılama yaptırmışım okadar ilaç iğne kullanmışım olmadıda hiç bişey yapmadan nasıl olacak imkansız diyordum bu kaçıncı test yapışım hep aynı şeyi görmekten bıkmışım yaptım testi koydum kenara bakmadım bile eminim ya bide ne göreyim ikinci çizgi silik yok diyorum yanlıştır test bozuktur ben de hiç belirti yok buralara öyle çok takıldımki belirtileri bekliyorum sizde benim gibisiniz işte belirtilere takılıyorsunuz ama bende hiç birşey yok gittim başka eczanaden başka marka test aldım oda aynı çıktı hemen eşimi aradım sakin ol heycanlanma böyle böyle dedim gel kan testi yaptıralım gittik yaptırdık yarım saat sonra pozitif sonucunu aldım mücize ogün ağlamaktan sarhoş olmuştum okadar uğraş ilaçlar kürler takipler aşılama kendiliğinden oldu kafamdan attığım ay hamile kaldım şimdi iki buçuk aylık hamileyim(çok şükür) arkadaşlar stres çok önemli sizde kafanızdan bi kaç ay atın bu düşünceyi ama kararlı olun hiç aklınıza getirmeyin takip etmeyin belki işin sırrı budur okadar çok takılırdım ki bu siteye belirtiler her ay aynı olurdu ama piskolejikti şimdi yeni yeni başladı belirtilerim kafanızı şişirdim ama dediğim gibi belki işin sırrı budur hergün dua ediyorum sizler için inşallah sizlerde tadarsınız bu duyguyu