- 8 Mayıs 2007
- 1.208
- 1
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir canım...
sen birkaç gün daha bekle...
yada bi test alıp dene.
belli olmuyor strese sokma kendini stres tutmasını engelleyen bir faktör bir uğraş bulkendine. demesi kolay biliyorum bende umutla bekliyorum ama kendimize yapıyoruz.
kendini kasma bence.. vücudunu dinleme... dinledikçe belirti bulursun... ve bulduğun belirtiler gerçek olur... hamileysen hamilesindir zaten bunu hiç birşey değiştiremez.. adetini bekle... yanlış anlama sonra üzülme die diorum... mafoldumben en kötsü hayal kırıklığı... kendini dinlemeki bebiş gelmişse sana süpriz olsun...:CüvCüv: haydi hayırlısı arkadaşım...
adetim geçti 3.gün bugün.
* adet olacakmışım gibi ılık ılık ağrım oluyor zaman zaman.
*gazman gibiyim 2 gündür
*göğüslerim hassas
*akıntım sarı geliyor
umutlanmıyorum ama hiç.perşembeye kadar beklemek niyetindeyim teest için
selam kızlar... yine aklım çok karışık bu aralar geçen ay 10 kasımda hastalanmıştım. hesaplara göre bu ayın 8de olmam gerekiyordu. ben hala hastalanmadım eşim bu ay çok umutlu ama bende tek bir belirti bile yok hatta adet belirtisi bile yok.cumartesi günü idrar testi yaptım negatifti. ama halen hastalanmayınca içimde bir umut susturamıyorum ( sizce belirtisiz hamişlik olurmu?
cnm merhaba.bende 4aralıkta hastalancaktım ama gelmedi.2kez test yaptım negatif çıktı.ve bugün 12.gün hala hastalanmadım çok şükür cuma tekrar test yapıcam bakalım sonuç ne çıkçak.pztsi de kan testi yaptırcam.yalnız deilsin cnmkaydirigubbakcemile5
böle beklemek çok zor dimi regl olsak bu ayda olmadı diorum geçiyorum böle beklemek çıldırtıyo Allahım tez günde isteyen herkese versin.
hımm birde bendede belirti yok canım.sadece nregli gelmeden önce 5-10gün önce göğüs,karın,bel ağrısı olurdu bu ay hiç biri olmadı.hadi bakalım inşallah hamileyizdir:Saruboceq:
canım ben genelde smart_gırl ün topiğine giriyorum orada çok güzel insanlarla tanıştım sende gelsenekaydirigubbakcemile5
hem senide listeye ekleyelim.:ecrin_bebek: