günaydınlar arkadaşlar.ben yaklasık 2 yıldır bu sitenin hamilelik belirtileri bölümüne girdim sadece nerdeyse adetten sonra bile kendimi dinliyordum acaba belirti varmı diye,adet olsam bile üstüne görmüş olabilirim diyip kafamı 24 saat bunlara veriyordum. iki senenin sonunda sadece geçen ay siteye girmedim arkadaşlar.olmayacak artık ben hiçbir zaman anne olamayacam demeye başladım ve bunu kabul ettim. cok ağır bir grip geçirdim iyi baktım kendime 3 günde geçirdim,gribim geçmişti ama bulantım bir türlü geçmedi. her sabah öğürmeye basladım hafiften ama hiç kondurmadım aklıma bile gelmedi.sat ı unutmuştum ne zaman adet olacağımı ilk kez hesaplamamıştım ve beklemiyordum taki arkadasım senın adetın geçmedimi diyene kadar. 2 gün geçmiş haberim yok. test yaptım pozitif.inanamadım ağladım dualar ettim Allahım herkede nasip et ve bu bir rüya olmasın diye. yani kızlar anlatmak istediğim stres cok önemli hiçbir sorunum olmamasına rağmen 2 yıldır hamile kalamadım.aklınızdan belirtileri çıkarın dinlemeyin kendinizi sonuç negatif çıkınca o hayal kırıklığını ck tattım ben.ve tabiki çok dua edin Allah en kısa zamandameleğinize kavuşmayı nasip atsin inşallah. :)