E
EU3
Ziyaretçi
hastalanmadığınız sürece umudunuzu yitirmeyin arkadaşlarrr opuyorumnanaktan
aynen vallaaazemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hastalanmadığınız sürece umudunuzu yitirmeyin arkadaşlarrr opuyorumnanaktan
cnm merhaba.bende 4aralıkta hastalancaktım ama gelmedi.2kez test yaptım negatif çıktı.ve bugün 12.gün hala hastalanmadım çok şükür cuma tekrar test yapıcam bakalım sonuç ne çıkçak.pztsi de kan testi yaptırcam.yalnız deilsin cnmkaydirigubbakcemile5
canım bende seninle aynı durumdayım.benimde idrar testlerim negatif çıktı . bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz. dış gebelik yada kimyasal gebelik ihtimali olabilirmi diye korkuyorum. normal bi gebelik olsa idrarda çıkardı diye biliyorum.hihoyyyt
merhabalar ben zülal aranıza yeni katıldım bişi sorucam kızlar benim adetime 13 gün var ama gögüslerim deli gibi agrıyor karnımda hamile olabilirmiyim acaba ????????????
adeti gecikipte testi negatif çıkanlara sesleniyorum:)ben adet beklediğim gün test yaptım negatifti,geciktiği 4. gün yaptım yine negatifti.sekizinci gün yaptığımda pozitif çıktı.şimdi hamileyim.cuma ultrasona gircem.bebişimi görcem.darısı sizin başınıza inşallah..
merhabalar ben zülal aranıza yeni katıldım bişi sorucam kızlar benim adetime 13 gün var ama gögüslerim deli gibi agrıyor karnımda hamile olabilirmiyim acaba ????????????
:teytey:slm arkadaşlar...
ben doğum kontrol hapıyla korunuyorum ve en son 4 aralıkta regl oldum 2 gün gecikti ve nedense 1 gün erken bitti...daha sonralarda yani reglimin bitmesinden bir hafta sonra garip kokular almaya başladım kimsenin almadığı kokular almaya başladım midem bulandı 3-4 gün sürdü böyle aradabir midem bulanıyor hala. başım dönüyor ama bu vertigomdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. gazım var rahatsız ediyor kasıklarımda batma değil ama anlamadığım bir hassasiyet bi ağrı var CADIARZUbide ben eşim eve gelene kadar yemek yemzdim canım çok yemek yemek istiyor ama hemen doyuyorum ve bu akşam eşim durup dururken senin göğüslerin mi büyüdü dedi
diğer reglime yaklaşık 2 hafta var sonuçta doğum kontrol hapı kullanıyorum ve vertigomdan dolayı düznli ilaç kullanmam lazım:1no2: ne yapacağımı şaşırdım mümkün mü sizce????:sm_confused: