- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esterya sana bir sey soracağım cnm yaklaşık adetimden 3.gün önce az kahverengi lekelenmeler oldu bende 3gün kadar bugünde normal adet kanım geldi bir bilgin varmı neden böyle olur diye cnm bilgin varsa bana cvp yazarmısın cnm :) ben de lekelenmeleri hamileyim diye kabullenmiştim çok üzüldüm neden böyle oldu sencemasalcım Allah sifalar versin, umarım hamilesindir
masalcım bu adet ile atılan bir kist degil mi?
canım benim diğer arkadaşın yazdığıda doğrumudur gebeliktede yaşanan bir kist olabilir falan yoksa ben mi yanlış anladım cnm ya canım çok sıkıldı şimdi aslında erken ama beklemek yoruyor beni çıkmayıncada üzüldüm açıkçasıgulizarcım ya kist olabilir ya da kimyasal gebelik yasamıssındır gibi tahmin ediyorum ama elbette doktor degiliz bilemeyiz bence adetinin 3. gunu bir doktora git kist falan varsa hemen onlem alsınlar guzelim
cnm cumartesi günüde sana özel mesaj göndermiştim maalesef adet oldum cnm bugün 3 gün oldum çok üzgünüm
günaydınn kıslar benımde bikaç gündür belim kasıklarımve göğsümm çok ağrıodu bende dün şiddetl ikasık ağrısı nedeniylee doktoara gittim kanamalı kistim olduğunu ağrının ondan kaynaklı olduğunu söyledii corpus liteum kisti reglle irlikte vücuttan atılıomuş gebeliğe engellmii accaba ben sormayı unutmusum ama belkide gebesinizdir dedi reglıme 6 gün var boyle bi kistiolan varmı