Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun benim adetimin 13. gunu canım tam yumurtlama gunlerim ama kocamla kustuk calısırmıyız bilmem beni sinir ediyor.. calısmak icin yalvarmaktan sıkıldım adama ya off
YAZDIKTAN SONRA GÖRDÜM CANIM ÜZÜLDÜM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH. İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AY TAKTİK DEĞİŞTİRELİM DİYORUM NE DERSİN?mafoldumben
aman demetcim ya zaten yapmam bisi evime giderim yemegimi yaparım sonra kendi isime gucume dalarım, bu aksam yumurta takibim var ona bile gitmek istemiyorum inanki,
kasıklarımda benimde çok ağrım vardı ve batmalar hafifte dolgunluk vardı ama bak ne oldu umarım seninde benim gibi ümidin kırılmaz ve tek çizgi gerçekten hamile olduğunun göstergesidir cnm seni seviyorum arkadaşım :) allah yardımcın olsun ve yardımcımız olsun :)merhaba canım bende bugün senin için girdim hayatım ne olsun valla beklemedeyiz canım yaa. 6b günüm kaldı. kasıklarımda batma var. bakalım hayırlısı olsun inşallah canım. dün sabah test yaptım.silik çizgi çıktı.
merhaba kızlar 3 haftalık hamileyimmmm