- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım başka biryeden tüyo aldım kızlar hepiniz okuyun. adetinizin başladığı günden itibaren 10.12.14.16.18. ve 20. günleri ilişkiye gireceğiz. ilişkiden sonra bacaklarımızı karnımıza doğru toplayıp 15-20 dk bekleyeceğiz. bir arkadaşım bu yöntemle hamiş olmuş. denemekte yarar var. benim bugün 18. günüm oluyor çalışmalara devam. takdik işe yarıyor...:asigim:
12. ve 14.günlerde ilişkiye girdik. :kedi:hemde yumurtlama dönemimdi. adetime 10 gün var. kasıklarım çok ağrıyor. göğüslerimde şiş gibi.
inşallah bu ay hamile kalırım . geçen ay çok büyük hayal kırıklığına uğradım.
Allahım yardım et anne olmak istiyorum artık mafoldumben
yarencim hayırlı olan vakitte olacaktır mutlaka moralini bozma , ne kadar zamandır bebek icin calısmalara basladınız
inşallah canım. allahım isteyen herkese nasip etsin. benim de 10 günüm var. gögüs uçlarında hafifi karartı var mı? bir de akıntı kimi beyaz kimi şeffaf kimi sarımsı?vereliniortakopuyorumnanaktan
anldım canım. benim göğüslerimde biraz şişlik ve karartı var. gerçi birşey diyeceğim belirtiler için çok erken henüz canım.. en erken 1 hafta kala falan belli olur. inşallah hamiş oluruz...
inşallah inşallah . :Saruboceq:
evet çok erken ama istiyoruzya herşeyde belirti diyoruz.
inşallah bu ay bütün istiyenler hamile olur . :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bu ayda olmazsa ki inşallah olur doktora gitçem bakalım
ayyyyyyyyyyy ben bu aydan cok umutluyum nedenseeeeeeeeee :) :)
hanımlar günaydın bol hamiş haberli günler diliyorum...
GÜNAYDIN SİRİUS NASILSIN CANIM? nasıl gidiyor hayat?:çok üzgünüm:
cubuk krakercim insallah Allah umutlarımı bosa cıkramaz..
siriuscum Alah sifalar versin guzelim.. kolay degil.. ama hayat iste sevincler uzuntuler dogumlar olumler hersey insanlar icin. Allah yardımcınız olsun guzelim