- 28 Mart 2009
- 673
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kaÇ yaıoındası kan tahlılı yaptırdın mıdamla tebrık edıyorum allah ısteyen herkese versın...
Aynı belırtılerı bende yasıyorum ama benım sonuçlar negatıf...
Benımde 2 aydır adetım 1 gun suruyor...menopozdan korkuyorum bende...
çok tşkler tatlım inş hepimize nasip eder . günün geçmişmiydi senin umudunu yitirme iltahap varsa soğan kürü uygulaakızlar bende dün kırmızı kartı yedim aslında umutluydum bir çok belirti yaşadım regl olduğumada şaşırdım açıkcası beklemiyordum :çok üzgünüm: çarşambaya randevu aldım tekrar muayene olucam bakalım enfeksiyon geçmişse eğer umutlar önümüzdeki aya kaldı çalışmalara devam hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için..Damlacım sende tez zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın Rabbim nasip etmiştir inş. :Saruboceq: çok geçmiş olsun tatlım
çok tşkler tatlım inş hepimize nasip eder . günün geçmişmiydi senin umudunu yitirme iltahap varsa soğan kürü uygulaa
13 kasımda olmam gerekiyordu dün gece oldum hatta test bile yaptım acaba yerleşme kanaması olabilirmi diye düşünerek tek çizgi çıktı maalesef :1no2: enfeksiyon dedi dr. heralde iltihaptır ne bileyim hamileliği engeller dedi maydanoz suyu içiyorum soğan suyunu içemedim çok kötüydü bakalım çarş.tekrar gidicem inş. geçmiştir hayırlısı artık
canım tŞk ederım doktor dıŞ gebelık olabılır dıyo hcg deĞeı ıkjı kat artmamıŞdamlam sen iyice dinlen yataktan kalkma düşük tehliken varsa dularaım seninle canım..inşallah sağlıkla al kucağına bebeişini..bana da dua et canım..bol bol dinlen mutlaka yukarı felan uzanma gerinme fazla ok??
Kızlar benimde adet olmama 10 gün var daha ama 2 gündür felaket belim ağrıyor ve sürekli karnım şişiyor(gazdan).Acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi.
aynı belirtiler bendede vardı 8 haftalık hamileyim:CüvCüv:
ama kişiye göre değişirmi bilmiyorum.
inşallah istediğin olur arkadaşım.