Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar reglime 6 gün var bugün çok midem bulanıyo
üşüttümmü acaba diyorum bi yandanda çokk merak ediyorum
bu kadar erkenden başlarmı diyee
Tekrar merhaba kızlar,
ya bişey soracağım..
dün saol kasığıma ara ara sancı giriyordu ve ağrı yapıyordu. Bugün ise yine solda nadiren var ama sağ kasığımda şimdi biraz ağrı gibi hissediyorum.
Bugün bir arkadaşla konustuk ve sol kasığın ağrıyorsa kese oluşuyor demekmiş sağ kasığın ağrıdığı takdirde ise dış gebelik (Allah korusun) olma ihtimali var deniliyormuş..
Ben bu gebelik konusunda o kadae bilgisizim ki anlatamam size biraz aydınlatılmaya ihtiyacım var..
arkadaşlar reglime 4 gün var. 5 gün önce başlayan kahverengi akıntım hala devam ediyor... gögüslerim 3-4 gündür hassaslaştı ağrıyolar... ama renginde falan bir değişme yok... ne düşüneceğimi bilmiyom. sizce hamilemiyim??
selam kizlar...bi sorum var..yum.gününden 3 gün gecti...kasiklarda hafif batmalar var...aceba yumurta yerlesmesinden olabilirmi yoksa bunun icin daha erkenmi....
canım olabilir, benim de yumurtlama günümden birkaç gün sonra batmalarım başlamıştı..
sonra karnımda hiç gitmeyen bir gaz oluştu ve o karındaki batmalar yerini inceden inceden, gaz sancısıyla karışık adet sancısı gibi ağrılara bıraktı..
yani herşey olabilir. ben de bunlardan şüphelenip adete 4 gün kala kan testi yaptırdım, pozitif 8.39 çıktı, sonra 2 gün kala tekrar yaptırdım 34,11 olmustu..
sagol canim cevabin icin...Insallah hamisimdir....:Saruboceq:
Allah bebisini hayrilisiylan kucagina versin ....
canım benim geçen ay kahverengi akıntım oldu 4-5 gün devam etti, reglim gecikti hatta 10 gun, goguslerimde de siskinlik ve hassasiyet vardı ama sonuc negatif Yani hiç belli olmaz kan testi yaptır derim... Bu ay da goguslerim cok sisti hassas, kasıklarım da ara sıra sancıyor, ama beta hcg yine negatif.. En iyisi bir kan testi yaptır derim ben kesin çıkar.
canım olabilir, benim de yumurtlama günümden birkaç gün sonra batmalarım başlamıştı..
sonra karnımda hiç gitmeyen bir gaz oluştu ve o karındaki batmalar yerini inceden inceden, gaz sancısıyla karışık adet sancısı gibi ağrılara bıraktı..
yani herşey olabilir. ben de bunlardan şüphelenip adete 4 gün kala kan testi yaptırdım, pozitif 8.39 çıktı, sonra 2 gün kala tekrar yaptırdım 34,11 olmustu..
özgecay canım öncelikle seni çook tebrik ediyorum:CüvCüv:
senin bu belirtilerin beni çok umutlandırdı benim adetime 5 gün var 4-5 gündür benim de gaz sancısı ve adet ağrılarım birbirine karıştı sanki bide kabızlık problemim oluştu bu sırada, canım sende böyle bişey olmuş muydu ve akıntın var mıydı?
şimdiden teşekkürleryerimseniben
arkadaşlar mrb adet günümden 2 gün önce normal adet sancılarım başladı ama olmadım bugün gecikeli 2 gün oluyor arada sırada çok ince sızlama oluyor kasıklarımda sizce neden? tecrübelerinizi paylaşmanızı isterim .
birde bugünden itibaren inceden bi akıntı var
idrar testi yapmak geliyor içimden ama çokta umutlanmak istemiyorum.
2. ayımdı tedavimde sizce bunlar neyin göstergesi
şimdiden teşekkürler