Kızlar biz 2,5 aylık evliyiz ama hemen bebiş istiyoruz Şeniz son regl 18 eylülde oldu ondan sonra baya bi çalışma yaptık doğrusu :kedi: reglime 2-3 gün var dayanamadım idrar testi yaptım ve negatif çıktı gerçi idrar testlerinin regl günü geçmeden doğru sonuç veremeyebileceğini biliyorum ama bazı belirtiler görünce yada öyle zannedince testtede çıkar diye umut ettim :çok üzgünüm: bakın sizede anlatayım sizde bana akıl verin;
Göğüslerim 10 gündür şiş ve akletim bile değse acıyo normalde reglime 2-3 gün kala böyle olur ama bu kadar şişip acımazlar hele 15 gün önceden hiç olmaz, Karnım 3 gündür ağrıyor regl ağrısına benziyo sızlıyo gibi, otururken geçiyo, yürürken ve tuvaletim geldiğinde tekrar başlıyo normalde regl olmadan 1 gün önce falan ağrımaya başlar 1 hafta öncesinden başlamaz. Çok sık tuvaletim geliyo, Bazen sıcaklayıp bazen üşüyorum ve sarı akıntım oluyo. Bugün karnım ve göğüslerim daha iyi durumdalar ama hamileyim diye heveslendiğimden midir nedir arada bir midem bulanıyo başım dönüyo herşey kokuyo gibi geliyo. Akıntı ve ağrı olunca iltihap gibi bişey vardır diye telaşlandımda bi yandan. Var mı aranızda böyle bişeyler yaşamış olan? Şimdi regl günümü bekleyip ona göre hareket edeyim diyorum yada yarın gidip kan testi yaptırayım zaten dr kansızlık var tekrar test yapıp ona göre ilaç vereyim demişti arada onada baktırırım regl günü gelmeden kanda çıkıyo gebelik dimi? :bbo: