- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
arkadaşım bişey sormak istiyorum test yaptım bende negatif çıktı.ama adet olmadım.ağrılarım var ama adet olmadım.acaba neden?:kedi:
stresten gecikmiş olabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım bişey sormak istiyorum test yaptım bende negatif çıktı.ama adet olmadım.ağrılarım var ama adet olmadım.acaba neden?:kedi:
inşallah cnm hamilesindr..
merhaba kızlar en erken gebelik belirtisi nedir sizce
Arkadaşlar çok moralim bozuldu az önce idrar tahlil yaptım evde ve tek çizgi çıktı.Bakalım yarın doktor çağırmıştı kan tahlili için orada ne çıkacak ama umudum kalmadı hiç.Gerçi normalde hastalığım henüz gecikmedi normalde daha 1 gün var gelmesine ama görünmez mi ya idrarda ne olur fikir verin.Ya da idrarda görülmeyip kanda görünün var mı ki acaba???
kızlar merhaba,
ben de bugün hamiş oldugunu öğrendim. adetime 4 gün kala, çalıştığım hastanede yaptırdığım kan testiyle. daha çok minikmiş. ama onun içimde olduğunu hissetmiştim sanki. size belirtilerimi anlatayım belki yardımcı olabilirim anlamanıza..
son 4 gündür karnımın içinde tuhaf bir ağrı, ara ara batma gibi ama devamlı böyle içten içe gaz sancısıyla karışık gibi bir ağrı
yine son 4 gündür gazım vardı karnım hep şişti
benim göğüslerim öyle şişip hassas dokunulmaz bir hal almadı, normal duruyorlar ama sanki uçları belirginleşti.
belimde yine 4 gündür falan sürekli ağrı var
dün akşam yemek sonrası midem çok kötü oldu bulantı.
ama en dikkat çeken belirti karnımdaki o garip ağrıydı. adet sancısına da benzeyen, ama daha hafifi, gaz sancısıyla karışık gibi.
ha bir de bu sabah yüzüm gözüm şiş uyandım vucudum böyle su toplamış gibi.
yüzümde sivilce de çıktı,:))) yani sivilce cıkınca adet olacam sanmayın, umudu kesmeyin, hamiş de olabiliyorsunuz alkisalkisalkis