- 11 Ağustos 2008
- 12.871
- 15
Neolsun angelic'm bildiğin gibiyim yumurtlamam için gün sayıyıorum :hulya:Ceylan kısss naber?
ceylan sen gebemisin
Ayşem ne güzel dedin ama malesef hamile değilim sadece Gelme umuduna Gebeyim..:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neolsun angelic'm bildiğin gibiyim yumurtlamam için gün sayıyıorum :hulya:Ceylan kısss naber?
ceylan sen gebemisin
Merhaba Arkadaşlar,
Google dan hamilelik belirtileri yazdığımda bu sayfayı gördüm ve öyle çok hoşuma gitti herşey paylaşmanız ve yardımcı olmanız.. beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim:)
evett bende söylemeden edemiycem.. adetim 4 gün geçti ama sanki adet olacakmış g,b, hissediyorum kasıklarım ara ara ağrı oluyor, karnın inanılmaz şiş ve kendimi şiş hissediyorum.. normalde adetim hiç gecikmezdi böyle.. 1 ay oldu çalışmalara başladığımız acab diyorum olabilirmii??
birde kardeşim kahve falı bakmış ailede hamile görünüyormuşş :))
bunların hepsi üstüste gelince benim de aklım karıştıı ??
bugün öğlen tatilinde eczaneye gidip test alacağım bakalım ne olacak sonuç inşallahh Allah herkesin gönlüne göre versin..
inşllh hamilesindir...belirtilerin psikolojik değildir
Hoşgeldiniz aramıza belki psikolojikte olabilir daha çok yenisin ilk 6 ay panik yapmadan günaşırı ilişki..
merhaba arkadaşlar umarım ordasınnızdır. bende aranıza yeni katıldım inşallah herkes hamişdir:))
arkadaşlar merhaba.bende yeniyim.hamiş olanları tebrik ederim.darısı başımıza.bende adet olacağım bugğn yarın olurum bekliyorum.hayırlısı olsunlmaz: