dene anacım bende sadist kaçakları izliyorum bende denicemmmm
desene toplu katliam var bu gece:)))))))))))
kıslar acil sorumvar hmişlerimizden bilen varmı??adetime 7 gün var şimdiye kadar hi akıntım yoktu şimdi su gibi sap sarı geldii?????ayy heyecan yaptımmm ne olur bilen varsa bi şii yazın
Canım gurbetten valla sarı akıntıyı bİlmİyorum ama beyaz akıntı dİye sÖÇylenİyor
sarı akıntı benİm bİldİĞİm İntİhap İnsallah benİm bİldİĞİm gİbİ deĞİldİr ama
ben asılama yaptıracagım sıralar doktor demİŞtİ kıvamı nasıl dİye beyazsa catlıyodur sarı akıntıların varsa İntİhaptır demİŞtİ
sarı sümüksü jel gibi akıntı gebeliğe işarettir tatlım..
TIIFF CANIM nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
su gibiydiii :sinifsinif:
ama bu ay hiç gelmemişti akıntım doğru düzgün normalde yumurtlama da gelirdi bu ay azdı şimdi de bu gelince ümitlendim yaaaa
iyi gidiyo tatlım yaa daha bir şikayetim olmadığı için pek bişey anlamadım açıkcası..:uhm:
iyi ya işte akıntı gebelik belirtisi, ama koku varsa iltihap olabilir canım.
Arkadaşlar merhaba size bir şey danışmalıyım
Son iki reglimin tarihi 10 temmuz ve 5 ağustos, şu dakika itibariyle ise ben hala regl olmadım. Hamile kalmış olmaktan korkuyorum çünkü evleneli 4 ay oldu ve ben hala okuyorum, her yönden çok erken benim için.
Eşimle geri çekilme yöntemini uygulayarak birlikte oluyoruz, bu ay bir birleşmenin sonunda çarşafta kahverengimsi leke gördüm, sonraki 4-5 gun bu kahverengimsi akıntı devam etti. Şimdi hamilelik şüphem olunca ondan bile korkmaya başladım. Dün certain isimli gebelik testini uyguladım negatif çıktı. Yarın sabah bir daha uygulayacağım, son reglimden itibaren 35. günde yani. Bu tarihte yaptığım testin sonucuna güvenebilir miyim?
Bu arada son 3 gündür göğüslerim büyüdü ve sızlıyor, ara sıra da regl olacakmısım gibi kasıklarım agrıyor ama tık yok. Bunun dışında herhangi bir hamilelik belirtim de yok.
yarın 35. gün bir test daha yapacağım tecrübelerinize göre test sonucuna ne kdr güvenebilirim sizce kızlar?
Yardımlarınızı bekliyorum stresten öldüm kaç gündür
Slm ben pınar su 3 ıllık evliyim ama çocuk sahibi olamıyorum bu konuda desteğinize ihtiyacım var
Arkadaşlar merhaba size bir şey danışmalıyım
Son iki reglimin tarihi 10 temmuz ve 5 ağustos, şu dakika itibariyle ise ben hala regl olmadım. Hamile kalmış olmaktan korkuyorum çünkü evleneli 4 ay oldu ve ben hala okuyorum, her yönden çok erken benim için.
Eşimle geri çekilme yöntemini uygulayarak birlikte oluyoruz, bu ay bir birleşmenin sonunda çarşafta kahverengimsi leke gördüm, sonraki 4-5 gun bu kahverengimsi akıntı devam etti. Şimdi hamilelik şüphem olunca ondan bile korkmaya başladım. Dün certain isimli gebelik testini uyguladım negatif çıktı. Yarın sabah bir daha uygulayacağım, son reglimden itibaren 35. günde yani. Bu tarihte yaptığım testin sonucuna güvenebilir miyim?
Bu arada son 3 gündür göğüslerim büyüdü ve sızlıyor, ara sıra da regl olacakmısım gibi kasıklarım agrıyor ama tık yok. Bunun dışında herhangi bir hamilelik belirtim de yok.
yarın 35. gün bir test daha yapacağım tecrübelerinize göre test sonucuna ne kdr güvenebilirim sizce kızlar?
Yardımlarınızı bekliyorum stresten öldüm kaç gündür
günaydın kızlar...bugün adet gecikmemin üçüncü günü.daha önce gecikmezdi hiç.
sat larım şöyle
24 haziran
19 temmuz
13 ağustos
internetteki hesaplayıcıya göre 7 eylülde olmalıydım.testi ne zaman yaptırsam ki
günaydın kızlar...bugün adet gecikmemin üçüncü günü.daha önce gecikmezdi hiç.
sat larım şöyle
24 haziran
19 temmuz
13 ağustos
internetteki hesaplayıcıya göre 7 eylülde olmalıydım.testi ne zaman yaptırsam ki