Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle herkese günaydınnnlarrrr
nasılsınız kıslarrrr
günaydın kızlar...bugün adet gecikmemin üçüncü günü.daha önce gecikmezdi hiç.
sat larım şöyle
24 haziran
19 temmuz
13 ağustos
internetteki hesaplayıcıya göre 7 eylülde olmalıydım.testi ne zaman yaptırsam ki
günaydın kızlar
ya kızlar ben sigarayı bırakamıyorum ya napcamı bilmiym valla bebeğime bişey olcak diye çok korkuyorum ama bırakamıyorum(
kızlar günüm 7 gün geçti bugün doktora gideceğim burada okuduğum belirtiler var ama yinede korkuyorum inşallah ben de hamileyimdir çok heyecanlıyım dua edin bana da
canım bırakmaya çalışsan iyi olur ama bırakamıyosanda az iç baride zararı olmasın bebene
ya azattım biraz ama azalttığım halde çok 2 paket içerdim eskiden şimdi 10 tane zar zor içiyorum
günaydın bacılarım
kıslar acil sorumvar hmişlerimizden bilen varmı??adetime 7 gün var şimdiye kadar hi akıntım yoktu şimdi su gibi sap sarı geldii?????ayy heyecan yaptımmm ne olur bilen varsa bi şii yazın
Kızlar yumurtlama günüm 2-7 eylül tarihleri arasında. Adet günüm de 20 Eylül. 11 günüm kaldı regl olmama. Benim karnımda hafif bir ağrı var ve 2 gündür inanılmaz bir halsizlik ve baş dönmesi hakim vücudumda. Aniden filan ayağa kalkınca yalpalıyorum. Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Yoksa hastamıyım( İlaç da kullanamıyorum hadi hamileysem diye...