Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

mrb canım hoşgeldinnnnnn yalnız düşünme tabiiiiiiiiii paylaş rahatla ne hissediosan anlat ohhh :1hug:

cnn malesef öle bendede birsürü belirti vardı 3. gün sonunda baktımki kırmızı kart pekte kaptırmayın kendinizi sakin olmak şartşakkıdı

merhaba cerin bende öyle düşündüm. yalnız hiç çıkılmıyor işin içinden. bekliyorum işte normalde p.tesi regl olmam lazım. çok zor ya bu beklemek.

yaa bu keçi boynuzunu nasıl yaptınız..yedirdin mi suyunu mu kaynatıp içirdin..eşim içmez ki yaa
bir de havuç suyu kürü için sigara ve alkol kullanmamak gerekiyormuş ..aşağıdaki yazıyı okuyun arkadaşlar
aman dikkatt

sigara veya alkol tüketenlerin zengin beta-karoten içeren besinlerde ölçülü olmaları önerilmiştir. Havuç, zengin bir bata-karoten kaynağıdır. Eğer, sigara veya alkol tüketiyorsanız havuç kürü uygulamayınız. Şayet, sigara veya alkol tüketmiyorsanız, bu taktirde uygulayacağınız havuç kürü veya zengin beta-karoten kaynaklı besinler tüketmeniz, aynı zamanda bağırsak kanserine karşı %44 daha az yakalanma riskine sahipsiniz anlamına gelmektedir. Kısaca, beta-karoten içerikli besinler, sigara veya alkol kullananlarda bağırsak kanserine yakalanma riskini iki kat artırırken, sigara veya alkol tüketmeyenlerde ise, bağırsak kanserine yakalanma riskinide %44 oranında önleyebilmektedir. Değerli okuyucu, eğer sigara veya alkol tüketiyorsanız havuç kürünü uygulamayınız.

cerin cim ama öle gerçek olan bu tatlım napalım kızma hemen oyna sen kaydirigubbakcemile2işallah olacak bu ay :Saruboceq:

ebrubu keçiboynuzu kürünü bilmiyorum ama hemşire bir teyzem var oda keçiboynuzunu yimemizi tavsiye ediyor sürekli alıcam bende bi yiyelim bakalım neler olacak :roflol:

benim eşim hergüm 1 2 tane yiyo çiğ olarak

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Prof. Dr. Ibrahim Adnan SARAÇOĞLU : ibrahim saraçoğlu sitesine bir bakarsanız orada kürleri kullananların yorumlarıda var

sessizlik var yine kulaktan kulağamı oynuyorsunuz ne benide alın aranıza delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…