valla canım bakınca benımde 10 gun onceden belırtılerım basladı hep psıkolojık dıye dusundum ama degılmıssssss....insallah sende hamılesındır ama yınede kendnı cok kaptırma sonra cok uzulursun...erken testte sakın yapma ..1 gun falan kesın bekleeeee....cok dua et....olmazsada uzulmeee daha yenısın...ben 8 ay bekledım.umudumu da hıc kaybetmedım hep hayırlısı dedım hıc ısyan etmedım...ınsallah sende enkısa zamanda alırsın mutlu haberıııı...ama unutme stres yokkkkk
selam kızlar nbr ruzgar yağmur ne alemdesin kıss
iyiyim canım gemişi okuyodum sen napıyosun? valla karışığım biraz. test yaptım çıkmadı ama adet olmadım adetim 5 gün gecikti. çok sinir oldum.
oo minik kuşş rüzgar seni kandırmaya çalışıyo demek kiiiii biras daha heyecan katıyo olayaananiknanik senin yaptığın ne testiydi bebiişim??bide düzensiz adet olan bi yapın varmı bunlar önemli ayrıntılar dimisengözlerimebaksanab
slm fıstıklar
dün benim günümdü ama hala bu saate kadar regl olmadım
testde yapmadım
belimde ve kasığımda hafif ağrı var inş şubat benimde ayım olur....:ecrin_bebek:
hımm dur bakalım hayırlısı bi iki gun daha sabredebilirsen bi kan testine gidersin canım :CüvCüv:
evet canım öle yapıcam artık
yahu şu beklemek denen şey daha kolay olsa hayat daha kolay olucak dimi:)ay kıs biliyon mu ben ovulasyon testi aldım geçen 2 gun boyunca yımırtladığımı söledi bana du bakalım nolucak bu ay merak içindeyim :)sositososito