Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kıslar şimdi bi hamile arakadşmla konuştumda o ilk gecden hamile kalmış normal adet olmuş diğer adetinde öğrenmiş hamile olduğunu adetliyken hamileymiş

üstüne görme olunca diğer adetlerine göre daha az olmuyomusn

benim bildiğim yerleşme kanaması az oluyo ama üstüne görme az veya çok normal adet oluyosun..ben öle biliyorum:)çok nadirde olsa görülüyo işte..hatta bazılarında 9 ay boyunca normal adet oluyosun ya..

hoşbuldum cnm..dimi ya alışınca özlüyo insan:)ne var ne yok sen yarın gidicektin dimi film çektirmeye??

canım benim tabii öyle alışmış kudurmuştan beterdirdelikafadulden
Evet ydelikafaduldenarın 11 30 hsg korkuyorum endişeliyim

canım benim tabii öyle alışmış kudurmuştan beterdirdelikafadulden
Evet ydelikafaduldenarın 11 30 hsg korkuyorum endişeliyim

hmm hayırlısı cnm ya inşallah bişe çıkmayacak..hem rahim filmi çektirenlerin çabucak hamile kaldığını okumuştum belki seninde öle olur..nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ben çektirmedim ama doktorun seninle ilgili yanlış hatırlamıyosam rahat ol biraz..korkunun ecele faydası yok bebiş için mecbur napacan:ecrin_bebek::ecrin_bebek:herşey onun için inşallah en kısa zamanda gelir senin bebiş:Saruboceq::Saruboceq:

hmm hayırlısı cnm ya inşallah bişe çıkmayacak..hem rahim filmi çektirenlerin çabucak hamile kaldığını okumuştum belki seninde öle olur..nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ben çektirmedim ama doktorun seninle ilgili yanlış hatırlamıyosam rahat ol biraz..korkunun ecele faydası yok bebiş için mecbur napacan:ecrin_bebek::ecrin_bebek:herşey onun için inşallah en kısa zamanda gelir senin bebiş:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım hepimizin meleği gelsin yoksa yine bir yarım eksik kalır sizinde melekleri gelirse çok mutlu olacağım

marttttttttt

X