Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sigara kullanımı varsa aslaiçilmemeli ama. birde sper sayısının erkekde artması için 5 adet keçi boynuzunu 1,5 su bardağı suda iyice kaynatın. 1 subardağı kalana kadar. suyunu eşinize içirin benimki yani eşim deli tadı kötü diye içmedi:) ama içirebilirseniz içirin. çok etkiliymiş.

benm eşim siagara içiyo ama ben hiç içmedm hayatımda ama deli gibi zatn havuç yerdi içmesinmi havuç suyunu

ayyyyyyy canım basım cok donuyo...sankı tansıyonun dusmus gıbı...ara arada mıdem bulanıyo ama kusmuyorum...bıde accık belım agrıyooooo...okadar ama şikayetcı degılım boylelıkle varlıgını hıssedıyorummmm

ayyy hamiş olsamda bnmde başım dnse delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

valla kaçırmışım canım yaaa kusura bakma:eek:
tekrar hayırlı olsun canım...
sendeki belirtiler neydi..
çok yazmışsındır da eğer yormazsam bir daha yazarmsın
ben böyle manyak gibi herkese sorup sorup duruyorum
ama sonuç:
hiçbirşey yookk!!!Çok üzgünüm çoook

şuan hamile olan iki yengeme de saordum canım birinin 3. bebeği. ikisininde dediğine göre kesinlikle ve kesinlikle adetine 1 hafta kala kabızlık başlıyormuş. bu ikisindede olan belirti. bulantı olmamış. bulantı felan hamileliği öğrendikden sonra başlamış. gögüs şişmesi felanda hamileliği öğrendikden sonra başlamış. yani nette yazan belirtielrin çoğu adetden sonra yaşanan belirtiler kızlar.

yangemlerin dediğine göre kabızlık.. halsizlik...diğerleri yalancı belirtiymiş. diğer bel ağrısı şu bu zaten adet ağrısıyla karışıyormuş. eğer onlara bakarsan diyorlar aldanır boş yere umutlanırsın dediler. tüm belirtiler bulantı felan zaten sonradan başlıyormuş ve zaten başladığında adetin geçikmiş sende öğrenmiş oluyorsun. diyorlar.

valla kaçırmışım canım yaaa kusura bakma:eek:
tekrar hayırlı olsun canım...
sendeki belirtiler neydi..
çok yazmışsındır da eğer yormazsam bir daha yazarmsın
ben böyle manyak gibi herkese sorup sorup duruyorum
ama sonuç:
hiçbirşey yookk!!!Çok üzgünüm çoook

10 onceden kasıgımdan bı arı gırdı bacagıma vurmustu
şiddetlı karın sıslıgı gaz
erken uyuma
sersemlık
kasımda bısey atıyo gıbıydı ama canımı acıtyordu
goguslerım sıstı.kenar kısmı ve ucları acıdı.ara ara zonklama oldu
ıshal
yorgunluk
azcık akıntı.sona dogru fazlalastı
son 2. gunde adet sancısı...ama sonra gectı
iştahsızlık
agızda kuruluk
yanaklarım yanıyordu
mıde yanması
az bı bulantı ve bas donmesı
veeeeeee adet olmaması
2 gun test yaptım veeeee pozıtıffffff

benm eşim siagara içiyo ama ben hiç içmedm hayatımda ama deli gibi zatn havuç yerdi içmesinmi havuç suyunu

nettende bak sigara kullanan kişi eğer içerse bu defada kansere sebep olan bir şey varmış onu tetikliyormuş aman sakın içmesin. nettende bak istersen kendin okursun. sigara içene çok zaralı havuç suyu.

şuan hamile olan iki yengeme de saordum canım birinin 3. bebeği. ikisininde dediğine göre kesinlikle ve kesinlikle adetine 1 hafta kala kabızlık başlıyormuş. bu ikisindede olan belirti. bulantı olmamış. bulantı felan hamileliği öğrendikden sonra başlamış. gögüs şişmesi felanda hamileliği öğrendikden sonra başlamış. yani nette yazan belirtielrin çoğu adetden sonra yaşanan belirtiler kızlar.

yangemlerin dediğine göre kabızlık.. halsizlik...diğerleri yalancı belirtiymiş. diğer bel ağrısı şu bu zaten adet ağrısıyla karışıyormuş. eğer onlara bakarsan diyorlar aldanır boş yere umutlanırsın dediler. tüm belirtiler bulantı felan zaten sonradan başlıyormuş ve zaten başladığında adetin geçikmiş sende öğrenmiş oluyorsun. diyorlar.

canım benim sağol önerilerin için..
beklemekten bşka çaremiz yok
hergün bunu öğreniyorum zaten ...

erken uyuma
sersemlık
ıshal
yorgunluk
iştahsızlık
agızda kuruluk
yanaklarım yanıyordu
mıde yanması
veeeeeee adet olmaması

bunların çoğu bende olmuştu adet olmadan önce hepsi piskoljkmiş meğerse

yabenm hala göğsmde damrlar belli oluyo bazen hala ümitlnyrm warda adetmi oldum diye kendi kendimi kadrıyrum

bunların çoğu bende olmuştu adet olmadan önce hepsi piskoljkmiş meğerse

yaaaaaaaaa bu defa benım ıcım kıpır kıpırdıııııı.bende beklemıyordum.hatta adet sancısı olunca tamam yok dedım.ama uzulmedım.heray cok uzulurdum.ammaaaaaaaannnnn martta bıdaha doktora gıderım artık dıyordum.bıde yumurtlama donemımın ortasında esım tolantıya gıtmıstıııııı 3 gun yoktuuuuuuu...olmayacak nasılsa dıye herhalde kasmadım kendımı....bıde yaptıgım seylerın faydasının oldugunu dusunuyorummmmmmmm....

insLLAhhhhhhhhh dualarım senınleeeeeeee...mart ugurlu gelecekkkkkkkk

asu ilk başda hayırlısıyla kucağına almayıda allahım nasip etsin analı babalı büyüsün demek istiyorum darısı tüm çalışanların başına....
doktora 1 haftadan önce gitme. ilk muayene aldan olduğundan allah korusun sökülmesine neden oluyormuş bazılarında. ilk muayeneyi aldan yapıyorlar ultrasonla kanallara bakıyorlar. o nedenle bekle acele etme doktora gitmek için. adetin 1 hafta 10 gün geçsin. nede olsa artık biliyorsun bebişin olacağını. kesinlikle bekle.

erken uyuma
sersemlık
ıshal
yorgunluk
iştahsızlık
agızda kuruluk
yanaklarım yanıyordu
mıde yanması
veeeeeee adet olmaması

Allah mutluluğunu arttırsın canım bemim kide seninkine benziyor:
bende de 10 gün önceden aynı senin gibi kasık ağrım oldu(üşütme diyemeyeceğim çünkü soğuk almadığıma eminim)
akıntı..(yumurtlama günü diyorlar ama benim çoğu zaman oluyor)
mide ekşimesi(midem arızalı yani gastrit var da)
erken yatma bende de başladı eşim artık tavuk diyor ama yorgunluktan da olabilir
göğüslerim acıyor dokunamıyorum bile(bunun nedenini birşeye bağlayamıyorum çünkü adetime bayağı zaman var)
kısa çok çok kısa başdönmessi bende de oluyor bu ara(tansiyon düşüküğü var bende ondan olabilir)
böyle canım ama bunları konuşmak için çok erken olduğunu söylüyorlar
en önemlisi, adet gecikmesi diyorlar
bekleyeceğim herşeyi bir nedene bağlıyorum yoksa bütün bu kuruntu ve belirtilerle aptal gibi ortada kalıyorum ay sonunda...:kızgın:

asu ilk başda hayırlısıyla kucağına almayıda allahım nasip etsin analı babalı büyüsün demek istiyorum darısı tüm çalışanların başına....
doktora 1 haftadan önce gitme. ilk muayene aldan olduğundan allah korusun sökülmesine neden oluyormuş bazılarında. ilk muayeneyi aldan yapıyorlar ultrasonla kanallara bakıyorlar. o nedenle bekle acele etme doktora gitmek için. adetin 1 hafta 10 gün geçsin. nede olsa artık biliyorsun bebişin olacağını. kesinlikle bekle.

evet canım kesınlıkle bekleyecegım...darısı basına canımmmmm

bende de 10 gün önceden aynı senin gibi kasık ağrım oldu(üşütme diyemeyeceğim çünkü soğuk almadığıma eminim)
erken yatma bende de başladı eşim artık tavuk diyor ama yorgunluktan da olabilir
göğüslerim acıyor dokunamıyorum bile(bunun nedenini birşeye bağlayamıyorum çünkü adetime bayağı zaman var)
kısa çok çok kısa başdönmessi bende de oluyor bu ara(tansiyon düşüküğü var bende ondan olabilir)
bekleyeceğim herşeyi bir nedene bağlıyorum yoksa bütün bu kuruntu ve belirtilerle aptal gibi ortada kalıyorum ay sonunda...:kızgın:

inşaallah bebişin olacakdır ama heyecanlanma akışına bırak zamanı. bak asu bu aydan umudunu kestiği için stres yapmamış. inanın stres olumsuz yönde çok etkiliyor. yumurtlama döneminde tutsa bile vücud stresden kendini gerdiği ve yorduğu için tutan kan pırtısı olan bebeğin sökülmesine sebep veriyor. bırak zamana adetin geçerse zaten öğreneceksin. şöyle düşün canabı hak istemezse yapraK KIPIRDAMAZ. ALLAHIN İZNİY OLACAKDIR ELBETTE. ama oluruna bırak ülütsün sonra.

valla canım bakınca benımde 10 gun onceden belırtılerım basladı hep psıkolojık dıye dusundum ama degılmıssssss....insallah sende hamılesındır ama yınede kendnı cok kaptırma sonra cok uzulursun...erken testte sakın yapma ..1 gun falan kesın bekleeeee....cok dua et....olmazsada uzulmeee daha yenısın...ben 8 ay bekledım.umudumu da hıc kaybetmedım hep hayırlısı dedım hıc ısyan etmedım...ınsallah sende enkısa zamanda alırsın mutlu haberıııı...ama unutme stres yokkkkk

inşaallah bebişin olacakdır ama heyecanlanma akışına bırak zamanı. bak asu bu aydan umudunu kestiği için stres yapmamış. inanın stres olumsuz yönde çok etkiliyor. yumurtlama döneminde tutsa bile vücud stresden kendini gerdiği ve yorduğu için tutan kan pırtısı olan bebeğin sökülmesine sebep veriyor. bırak zamana adetin geçerse zaten öğreneceksin. şöyle düşün canabı hak istemezse yapraK KIPIRDAMAZ. ALLAHIN İZNİY OLACAKDIR ELBETTE. ama oluruna bırak ülütsün sonra.

kesınlıkle katılıyorummmmmmmmm

X