Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben zaten regliyim şuan marta bomba gibi grcem takmıycam kafama düşnmemeye çalışıcam ben strese grmyrm beni arayıp çocuk sormaları beni strese sokuyor

kızlar daha yaşınızda çok genç. hiç strese girmeyin. ben 30 dayandım. stresim bundan. eşim alkolik değil o seviyede değil ama düzenli içici( onunda yaşı var benim strwesim bunlardan .siz<ler dsaha çok gençsiniz. eşlerinizde gençtir. boş yere strese girip daraltmayın kendinizi. milletide boş verin nerderlerse erkek tarafı sorduğunda eşim düşünmüyor daha erken diyor zamanla kısmetse de at başından:) topu eşine at o zaman erkek tarafıda sesini çıkartamaz

hap olarakmı tedavi grdü kızkardeşin eğer bnmkide geçmedyse fitil istemycemm drdan

yoo bnmde kızkardeşim senn gibi ewlendi ama konuşmalrın felan çok olgun

sağol canım çevremdekilerde çok olgun olduğumu söylerler...
zaten bu olgunlukta olmasaydım evlenemzdim
şimdi çılgın kızlar gibi cool takılırdım..:lepi:

bnm eşimde 32 yaşında zaten eşim herkese öyle diyo Allahtan daha düşnmyrz diye ben lazere epilasyona gdiyodum herkes bitmesini 4 gzle bekliyodu bitincede başladı herkes sormaya

benimde zaten fitilim ocakta bitti

ocakda bttiyse strese girme kendini rahat bırak oluruna bırak. adet olduğunuz ilk günden 15gün sayın o günden bir gün önce o gün ve sonraki gün muhakkak yaramazlık yapın yumurtlama dönemi o zaman geliyormuş. allahın izniylre olur kızlar. hele 19 olan kardeşim sen ne zaman evlendin..... bu en aceleymiş.

hap olarakmı tedavi grdü kızkardeşin eğer bnmkide geçmedyse fitil istemycemm drdan

kız kardeşim hep fitil hem hap olarak gördü kızı şimdi 4 yaşında bayağ oldu detayını fazla hatırlamıyorum. ama 6 ay tedavi gördü. 3 ay bitti 4 ayda hamile kaldığını öğrendi.

şuan iki dayımın eşide hamile hemde ikiside 2 aylı bir hafta var aralarında. birinin 10 yoldır olmuyordu diğreini 3, 10 yıldır olmayanla konuşuyorum tüp bebek yaptı oda 3.denemesi şimdi hamile. doktoru demişki tutuyor aslında ama çok strese giriyorsun günün yaklaştığında. strese girdiğinden kan pırtısı olan tutan bebeğin sökülmesine sebep oluyorsun kendini rahat bırak böyle yaparsan hiç tutmayacak.

o nedenle diyorum derken zor olduğunuda biliyorum aynı hatayı bende yapıyorum çünkü 1 hafta kala başlıyoruz acabamı şöylemi böylemi diye ama çok büyük hata kızlar mümkünse ne kadar mümkünse o kadar rahat olmaya çalışın. tutsada kan pırtısı olan bebeğin düşmesine sökülmesine sebep oluyoruz. bunuda aklınıza yazın ve rahat olıun.

spermleri hareketlenmesi için havuç suyu iiymiş ibrahim saraçoülu dün tw de sylemişti her akşam içilemsi lazımmış

evet seker dun ogrendım yaaaa....kacırdın mı yoksam haberıııııı

valla kaçırmışım canım yaaa kusura bakma
tekrar hayırlı olsun canım...
sendeki belirtiler neydi..
çok yazmışsındır da eğer yormazsam bir daha yazarmsın
ben böyle manyak gibi herkese sorup sorup duruyorum
ama sonuç:
hiçbirşey yookk!!!Çok üzgünüm çoook

spermleri hareketlenmesi için havuç suyu iiymiş ibrahim saraçoülu dün tw de sylemişti her akşam içilemsi lazımmış

sigara kullanımı varsa aslaiçilmemeli ama. birde sper sayısının erkekde artması için 5 adet keçi boynuzunu 1,5 su bardağı suda iyice kaynatın. 1 subardağı kalana kadar. suyunu eşinize içirin benimki yani eşim deli tadı kötü diye içmedi:) ama içirebilirseniz içirin. çok etkiliymiş.

iiym asıl sen nasılsın hamişşş

ayyyyyyy canım basım cok donuyo...sankı tansıyonun dusmus gıbı...ara arada mıdem bulanıyo ama kusmuyorum...bıde accık belım agrıyooooo...okadar ama şikayetcı degılım boylelıkle varlıgını hıssedıyorummmm

ne tevafuk!!
benim dayımın eşiyle biz de aynı anda çocuk istemeye karar vermiştik gerçi onlar bizden önce başladı çalışmaya o da var...
ama onlar bizi solladı 9 aylık evliler ve 3 ayönce başlamışlardı.şimdi beş haftalık hamile.
3 ayda hamile haldı oh ne ala
ben bekleye durayım bari...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…