ben zaten regliyim şuan marta bomba gibi grcem takmıycam kafama düşnmemeye çalışıcam ben strese grmyrm beni arayıp çocuk sormaları beni strese sokuyor
bende kız kardeşimden biliyorum:
ablasından önce evlendi birde utanmadan bebek yaptı:)) herneyse akıntın kaşıntılı oluyorsa kasık bölgende kıramp tarzında ağrı saplanıyorsada var demek oluyormuş. strese girmeden paniklemeden hastalık hastası moduna girmeden kendini dinle. birde iltihap tedavisinden sonra 2 3 ay gene tutmuyor kullanılan ilaçlar engel oluyor. kız kardeşim 3 ay sonra haöile kaldı tedaviden. tek sorun o olursa sende kendini kolarsan allahın izniyle bebek sahibi olursun.
yoo bnmde kızkardeşim senn gibi ewlendi ama konuşmalrın felan çok olgun
kızlar daha yaşınızda çok genç. hiç strese girmeyin. ben 30 dayandım. stresim bundan. eşim alkolik değil o seviyede değil ama düzenli içici( onunda yaşı var benim strwesim bunlardan .siz<ler dsaha çok gençsiniz. eşlerinizde gençtir. boş yere strese girip daraltmayın kendinizi. milletide boş verin nerderlerse erkek tarafı sorduğunda eşim düşünmüyor daha erken diyor zamanla kısmetse de at başından:) topu eşine at o zaman erkek tarafıda sesini çıkartamaz
benimde zaten fitilim ocakta bitti
hoşgeldin asucum
ya asu hamile miydi?:uhm:fisfisfis
hoşgldn hamişşş
hap olarakmı tedavi grdü kızkardeşin eğer bnmkide geçmedyse fitil istemycemm drdan
asu kaç haftalık canım??
evet seker dun ogrendım yaaaa....kacırdın mı yoksam haberıııııı
hosbulduk canımmmmmmm nasılsınn
spermleri hareketlenmesi için havuç suyu iiymiş ibrahim saraçoülu dün tw de sylemişti her akşam içilemsi lazımmış
iiym asıl sen nasılsın hamişşş
kız kardeşim hep fitil hem hap olarak gördü kızı şimdi 4 yaşında bayağ oldu detayını fazla hatırlamıyorum. ama 6 ay tedavi gördü. 3 ay bitti 4 ayda hamile kaldığını öğrendi.
şuan iki dayımın eşide hamile hemde ikiside 2 aylı bir hafta var aralarında. birinin 10 yoldır olmuyordu diğreini 3, 10 yıldır olmayanla konuşuyorum tüp bebek yaptı oda 3.denemesi şimdi hamile. doktoru demişki tutuyor aslında ama çok strese giriyorsun günün yaklaştığında. strese girdiğinden kan pırtısı olan tutan bebeğin sökülmesine sebep oluyorsun kendini rahat bırak böyle yaparsan hiç tutmayacak.
o nedenle diyorum derken zor olduğunuda biliyorum aynı hatayı bende yapıyorum çünkü 1 hafta kala başlıyoruz acabamı şöylemi böylemi diye ama çok büyük hata kızlar mümkünse ne kadar mümkünse o kadar rahat olmaya çalışın. tutsada kan pırtısı olan bebeğin düşmesine sökülmesine sebep oluyoruz. bunuda aklınıza yazın ve rahat olıun.