Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kba'm canım çekti heee Delümmm oburum Haberini yarın özel mesaj at tamammı bitanemm..

kba'm canım çekti heee Delümmm oburum Haberini yarın özel mesaj at tamammı bitanemm..

tmm güzelim ben çıkıyorum şimdi..uykum geldi biraz oyalanayım yatayım ben..yoksa sabah olmayacak meraktan:)hadi görüşürüz sende yarın sonucu yaz bana özelden olurmu..inşallah bişe çıkmaz..çıkmayacak inanıyorum ben..hayırlısıyla en kısa zamanda da hamile kalıcan inşallahhh Allahım duy sesimiziii.....

bende zamanında çektirmiştim benim çok zor olmuştu (rahmim çok dar olduğundan) ben hastaneye rahim filmi için ikinci gitmemde üçüncü denemede çekilmişti. sonuç ağrı kanamadan masada kalmışım... kendimi hasanede yatakta buldum..
ama benden önce filimden çıkanlar gülerek çıkmıştı.. (birkaç kişi dışında)

başka topicten buldummm ağlayacağımmm

kızlarrrr ii geceler yeni hamile haberleri almak dileğiyle...ii bakın kendinizee

ceylancım yapma böle öle bi sorun olsaydı doktorun anestezi bile yapmadan sen dayanırsın demezdi sana..bak çok stres yapıyosun güzelim..yarın doktoruna tekrar teklif et bakalım anesteziyi ne diyecek..anlat korkuyorum araştırdım de ne bileyim daha ikna edici olsun sana karşı anlatsın ne olabilir ne olmaz..çok stres yaparsan daha çok zorlanırsın bunu biliyon dimi kasarsan daha zor olur..yapma böle gülüm üzülüyoz bizde bak..herkesde aynı olmaz ki bende okudum bi çok yerde adet sancısı gibi falan yazmışlar..hı bide bi yerde yarım saat önce ağrı kesici içimiştim ağrım çok olmadı yazmışdı biri sende iç istersen hı??

yarım saat önce ağrı kesici içeceğim herkes öyle diyor en moral verici ne biliyormusun kutahyalı bir arkadaşımla kk da tanıştım ve yarın beni yalnız bırakmıyor canım figenk24

yarım saat önce ağrı kesici içeceğim herkes öyle diyor en moral verici ne biliyormusun kutahyalı bir arkadaşımla kk da tanıştım ve yarın beni yalnız bırakmıyor canım figenk24

seni bırakıp gidemedim bi türlü:))moralini böle yüksek tut işte arkadaşım..keşke bende yakınında bi yerde olsaydım da bende gelebilseydim böle zamanlarda insanın en çok ihtiyaç duyduğu şey bu..hayırlısı cnm ..ii düşün ii olsun ...hadi bye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…