canım bendede bir ara olmuştu doktora gittim,antibiyotik ilaç felna verdi.1 hafat içinde düzeldi..ama bitki felan bilmiyorum
bizde var oğulotu ..inşaallah bugün başlarım..adetliyim belki 1,2 hafta içinde geçer bukez gebiş kkalırım umarıımbenneyaptımkiProf .Dr. İbrahim Saraçoğlu Kadınlarda görülen idrar yolu enfeksiyonları için önereceği şifalı bitkiler
Kadınlarda Görülen İdrar Yolu Enfeksiyonuna Melisa(oğulotu) :
İdrar yolu enfeksiyonları için oğluotu (Melisa) ; 1 bardak klorsuz suda, 5 dakika kaynatılan oğluotu, dinlendirildikten sonra, öğleden önce ve öğleden sonra içilir.
Çok fazla kilo almak, sık ve zor doğumlar, çok fazla idrar tutmak gibi sebepler, idarar torbasının, yani mesanenin sarkmasına sebep olur ve durum da idrar kaçırma nedenidir.Dr Adnan İbrahim Saraçoğlundan kadınlarda idrar kaçırma sorunu için, bitkisel kür ;
Kadınlarda İdrar KaçırmaTutamama : Kadınlarda en çok görülen sorunlardan bir tanesi de idrar tutamama, yani idrar kaçırma sorunudur. Mesanenin sarkması ile birlikte görülen bu sorun için,
Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu Sarıballıbaba otu öneriyor : 1 su bardağı suyun içine, 1 tatlı kaşığı sarıballıbaba 1 hafta süreyle günde 1 barkak, bir haftanın sonunda iki günde 1 bardak içilir. Toplam, 25 içimlik kür olarak hergün taze hazırlanıra.s.
SEVİLCİM ŞOK OLDUM SABAH RESMEN 2 CİZGİ ÇIKTI İDRARDA ÜSTÜNE Mİ GÖRDÜM ANLAMADIM ÇÜNKÜ ADETİME 5 GÜN var aslında yapmıycaktım test sabah yine midem bulanınca yapıp dedim.... bariz çıktı silik değildi.... darısı herkesin başına inaşllah.
slm kızlar...nasılsınız bakalım ???bügün adet günümün üzerinden geçen 4. gün hala gelmedi kırmızılar..sanırım bu ay dileğimiz gerçek olucak..test yapmadım yarın sabah eşimle beraber yapıcaz:)hayırlısı Allahım isteyen herkese nasip etsin..inşallah hamileyimdir..
hayırlısı canım inşallah hamişsindir :CüvCüv:
benimde 7 gün geçti sende belirtilerini yazarmısın
cnm öle belirgin belirti yok bende..en önemlisi adetim gecikti ..onun dışında ateşim düşüşe geçmedi..göğüs uçlarım sanki ağırlık bağlamışımda aşağı çekiyormuşum gibi ağrıyo sürekli bi ağırlık var uçlarda..göğüslerimde sişme yada büyüme yok..hala adet olcakmışım gibi karnım ağrıyabiliyo ara ara ..bide belim çok ağrıyo sürekli uyumak istiyorum..sende ne gibi belirtiler var cnm???