tesekkürler canim.. biz yolu actik darisi mart ayina artik yani sizlere... bu 6nci ayimdi..
belirti olarak yumurtlama günümden beri kasik batmalarim oldu.. sonra adetimden iki gün önce lekelendim..adetim 3gün gecti... en büyük belirti bunlar.. onun disinda yorgunluk.. agzimda tat degisikligi.. bide istahsizlik var.. dört gündür canim hic bisey cekmiyor.. cikolata masada duruyor ama elimi bile süremiyorumm... kahvaltida yapmadim daha.. ama yemem gerek zorda olsa..
kizlar bence sarilin testlere bu hayirli günde..
TEBRİKLER ayşe_on a.s. çok sevindim. Ne yaptık yaptık şubatı tutturduk kızlar. HADi HAYIRLISI BUGÜN DAHA 5 HAMİLE ÇIKAR :lepi:
tesekkürler canim.. evet ceylan demisti subat daha bitmedi diyehihoyyyt
buarada canim sen naptin doktora gittinmi? benim doktorum izindeymis pazartesini beklicem mecburen.. hem biraz daha büymüs olur insallah.,.
ayşe_on tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. darısı bizlere
kıssslar takta sığamıyacaksınız ya maşallah güzel annelerimize nazar değmesin
Ayyy kıslar nası mutlu oldum anlatamam yaaa tebrik ederim ayşecimmmmmm
bu şubat ayı harbiden bereketli oldu durdu durdu son anda açıldı valla mübarak günde 3 güzel haber aldık:)))
Onancım canım benim öle çok düşünme tatlım insan takıntı yapıo bak benim bi sonraki randevumm teee mart16 nası geçicek zaman bilmiyıorum ama çok düşünmemeye çalışyorum saglıklıdır bebişlerimiz inş hep dua ediyorum bi büyüseler hissettsk kıpırdanmaamaları inş
Onancım canım benim öle çok düşünme tatlım insan takıntı yapıo bak benim bi sonraki randevumm teee mart16 nası geçicek zaman bilmiyıorum ama çok düşünmemeye çalışyorum saglıklıdır bebişlerimiz inş hep dua ediyorum bi büyüseler hissettsk kıpırdanmaamaları inş
allah hepimize sağlıklı günler verisn .ben de 7 martta gidicem.. 9.haftadayım,yaa içimde bişey hissetmediğim için ara ra korkuyorum sanki hamile değilmişim de bir rüyada gibiyim çok tuhaf duygu gerçekten.. arkadaşlar aileler felan soruyolar bazen tebrik ediyolar felan..doktor kontrollerimde çok iyi ama dediğim gibi içimde daha bişey hissetmediğim içim bazen durup kendi kendime acaba hamile değilmiyim diyorum yaa
selam arkadaşlar ben yeni üye degilim ama başka topikte yazıyordum.2008 temmuz ayında hamile kalmışım 2008 agustos ayında 48 yasında sapasağlam babamı beyin kanaması sonucu kaybettim bebegim yaklaşık 1,5 aylıktı babamın öldüğünü öğrendiğimde bebeğimde içimde ölmüş yani gelişimi durmuş.bu dönemden sonra hiç korunmamamıza rağmen halen bebek sahibi olmadık.bu ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandım.3 martta adet olmam gerekirken adetten 8 gün once 1-2 damla kan geldi arkadaşlarım kesin hamilesin yerleşme kanamasıdır dedi.adetime 7 gün kala gittim test yaptım. küçüktür 2 dedi loboratuar da çalişan eleman yani negatif dedi.doktoru aradım hormonların normal yumurtan çatlamış hamileliği öğrenmek için erken dedi yani hamile olabilirmiyim dedim tabiki olabilirsin dedi.şimdi buradan okuyorum herkes adetine 7-8 gün kala yaptıgı kan testide öğreniyorda be kan testi yapınca doktor erken diyor anlamadım.birde benim göğüs uçlarım çok feci batıyor.kasıklarım ağrıyor.idrarim sarı renkte ve kokusu çok kötü oldu.biraz yaglı yemek yesem midem bulanıyor.suan adetime 4 gün kaldı napim bana akıl verin.basit eczane testlerinde çıkarımı alsam yapsam bugun.