Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kıslar bende öleyim bulantı felanda yaşamadıgım için hamile oldugumu anlamıyorum ama deli gibi uykum geliyor yorgunluk çok oluyor o zaman anlıyorum biras:))inş hayırlısıyla o güzel günleride görücez hep beraber

kıslar hamısler gunde 20 -21 tane kuru uzum bebısler ıcın cok faydalıymıs...zekı oluyorlarmısssss

Kıslar bende öleyim bulantı felanda yaşamadıgım için hamile oldugumu anlamıyorum ama deli gibi uykum geliyor yorgunluk çok oluyor o zaman anlıyorum biras:))inş hayırlısıyla o güzel günleride görücez hep beraber

O uku işini sorma handancım bende hep uyusam hayır demicem, işyerinde uyuma gibi bir olanak yok oyüzden eve gidince 1 posta uyuyorum sonra kalkıp oturuyorum biraz sonra yine erkenden yatıp uyuyorum kaydirigubbakcemile3 eşim gülüyor bana ama anlayışlı ALLAH tan bu konuda sen yat bebeğimizi dinlendir diyor

çok şükür bendede öyle bulantı baş dönmesi felna yokta uykusuzluk ve yorgunluk oluyo sabahları kalmaka işkence oluyo bazen..işe artık paspal paspal gelmeye başladım yaa..ancak yetişiyorum acelece hazırlanıyorum.. uykusuzluk geçicimi acaba hamilelikte yani bir süre sonra geçermiki ..

kıslar bılıyomusunuz ben takıp ettım...arkadaslarımdan ve kendımde...ustunu gorenlerın ve adetten 3-4 gun once hamıle kalanların cogunun oglu oluyo....ve bole olanların test sonuclarıda gec cıkıyo bende oglumda adetımde once kalmısım...sızın nasıl olduuuu

kıslar bılıyomusunuz ben takıp ettım...arkadaslarımdan ve kendımde...ustunu gorenlerın ve adetten 3-4 gun once hamıle kalanların cogunun oglu oluyo....ve bole olanların test sonuclarıda gec cıkıyo bende oglumda adetımde once kalmısım...sızın nasıl olduuuu

canım benim ilk bebeğim olacak.. adet olmam günde öğrendim hamileliğimi.üstünede görmedim de ..ilk bebek olunca cinsiyet hiç önemli değil önemli olan sağlıklı olması bizce..allahım herkesin gönlüne göre versin

BENDE İŞYERİNDE UYUYAMIYORUM UYUŞUK UYUŞUK ÇALIŞIYORUM AMA BAKIMLI ANNE OLAMAYA ÇALIYORUM GİYİMİME SAÇIMA BAŞIMA ÇOK DİKKAT EDİYORUMkaydirigubbakcemile3AKŞAMLARIDA YEMEKTEN SONRA KAFAYI KOYUYOM UYUKLAYARAK TV İSLİOM EŞİMDE ALIŞTI ODA ERKENDE YATIO BENİMLE HHEHEHE

ONANCIM CEVİZ,FINDIK ÖZELLİKLE BUNLAR ÇOK ÖNEMLİYMİŞ HER AKŞAM BİRER AVUÇ YİYORUM BEN,HER AKŞAM YEMEGİNDE YA AYRAN YA YOGURT MUTLAKA YİYORUM,BOL BOL SEBZE YİYORUM HAVUÇ SALATALIK SALATA GİBİ İŞTE PORTAKAL ÇOK SEVERDİM YİYEMİORUM EKŞİ ŞEYLER SADECE TATLI ELMA YİYİORUM ELMA ÇOK ÖNEMLİYMİŞ BEBEKLERDE ASTIM RİSKİ %53 AZALIOMUŞ GÜNDE 1 ELMA MUTLAKA YİYOM, YAZ GELSEDE BOL BOLB MEYVE YESEM YA

BENDE İŞYERİNDE UYUYAMIYORUM UYUŞUK UYUŞUK ÇALIŞIYORUM AMA BAKIMLI ANNE OLAMAYA ÇALIYORUM GİYİMİME SAÇIMA BAŞIMA ÇOK DİKKAT EDİYORUMkaydirigubbakcemile3AKŞAMLARIDA YEMEKTEN SONRA KAFAYI KOYUYOM UYUKLAYARAK TV İSLİOM EŞİMDE ALIŞTI ODA ERKENDE YATIO BENİMLE HHEHEHE

ONANCIM CEVİZ,FINDIK ÖZELLİKLE BUNLAR ÇOK ÖNEMLİYMİŞ HER AKŞAM BİRER AVUÇ YİYORUM BEN,HER AKŞAM YEMEGİNDE YA AYRAN YA YOGURT MUTLAKA YİYORUM,BOL BOL SEBZE YİYORUM HAVUÇ SALATALIK SALATA GİBİ İŞTE PORTAKAL ÇOK SEVERDİM YİYEMİORUM EKŞİ ŞEYLER SADECE TATLI ELMA YİYİORUM ELMA ÇOK ÖNEMLİYMİŞ BEBEKLERDE ASTIM RİSKİ %53 AZALIOMUŞ GÜNDE 1 ELMA MUTLAKA YİYOM, YAZ GELSEDE BOL BOLB MEYVE YESEM YA

a.s. canım çok saol paylaşımların için. Sen yeni bişeyle öğrenirsen yaz yine bana

kızlar idrart yolu iltihabunı yok eden bildiniz bişey varmı ..bitki falan.biliosanız paylaşın lütfeen

Prof .Dr. İbrahim Saraçoğlu Kadınlarda görülen idrar yolu enfeksiyonları için önereceği şifalı bitkiler
Kadınlarda Görülen İdrar Yolu Enfeksiyonuna Melisa(oğulotu) :
İdrar yolu enfeksiyonları için oğluotu (Melisa) ; 1 bardak klorsuz suda, 5 dakika kaynatılan oğluotu, dinlendirildikten sonra, öğleden önce ve öğleden sonra içilir.
Çok fazla kilo almak, sık ve zor doğumlar, çok fazla idrar tutmak gibi sebepler, idarar torbasının, yani mesanenin sarkmasına sebep olur ve durum da idrar kaçırma nedenidir.Dr Adnan İbrahim Saraçoğlundan kadınlarda idrar kaçırma sorunu için, bitkisel kür ;
Kadınlarda İdrar KaçırmaTutamama : Kadınlarda en çok görülen sorunlardan bir tanesi de idrar tutamama, yani idrar kaçırma sorunudur. Mesanenin sarkması ile birlikte görülen bu sorun için,
Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu Sarıballıbaba otu öneriyor : 1 su bardağı suyun içine, 1 tatlı kaşığı sarıballıbaba 1 hafta süreyle günde 1 barkak, bir haftanın sonunda iki günde 1 bardak içilir. Toplam, 25 içimlik kür olarak hergün taze hazırlanıra.s.

BU ARADA BİRDE GRİP OLDUM DÖKÜLÜYOR HER YERİM İLAÇTA ALAMIYOM BİTTİM BENNN

BU ARADA DAYANAMADIM EŞİME TEL ETTİM...BIRAK İŞİ GEL YAT DİNLEN DİYOR ÇOK MUTLU OLDU YAAAA :emir_bebek:

hadi hayırlısı yamansak iyi haberler verirsin sende inşallah
bende akşam vericem kan,sonucu yarın vereceklermiş

X