Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim da bey yeniyim bu ay karar verdik ama benim kızım var 7 yaşında
Kıslar bende öleyim bulantı felanda yaşamadıgım için hamile oldugumu anlamıyorum ama deli gibi uykum geliyor yorgunluk çok oluyor o zaman anlıyorum biras:))inş hayırlısıyla o güzel günleride görücez hep beraber
Kıslar bende öleyim bulantı felanda yaşamadıgım için hamile oldugumu anlamıyorum ama deli gibi uykum geliyor yorgunluk çok oluyor o zaman anlıyorum biras:))inş hayırlısıyla o güzel günleride görücez hep beraber
üzümde yedim ceviz fındıkta yedim halada yiyorum zekası için çok önemliymiş yiyin kıslar
kıslar bılıyomusunuz ben takıp ettım...arkadaslarımdan ve kendımde...ustunu gorenlerın ve adetten 3-4 gun once hamıle kalanların cogunun oglu oluyo....ve bole olanların test sonuclarıda gec cıkıyo bende oglumda adetımde once kalmısım...sızın nasıl olduuuu
BENDE İŞYERİNDE UYUYAMIYORUM UYUŞUK UYUŞUK ÇALIŞIYORUM AMA BAKIMLI ANNE OLAMAYA ÇALIYORUM GİYİMİME SAÇIMA BAŞIMA ÇOK DİKKAT EDİYORUMkaydirigubbakcemile3AKŞAMLARIDA YEMEKTEN SONRA KAFAYI KOYUYOM UYUKLAYARAK TV İSLİOM EŞİMDE ALIŞTI ODA ERKENDE YATIO BENİMLE HHEHEHE
ONANCIM CEVİZ,FINDIK ÖZELLİKLE BUNLAR ÇOK ÖNEMLİYMİŞ HER AKŞAM BİRER AVUÇ YİYORUM BEN,HER AKŞAM YEMEGİNDE YA AYRAN YA YOGURT MUTLAKA YİYORUM,BOL BOL SEBZE YİYORUM HAVUÇ SALATALIK SALATA GİBİ İŞTE PORTAKAL ÇOK SEVERDİM YİYEMİORUM EKŞİ ŞEYLER SADECE TATLI ELMA YİYİORUM ELMA ÇOK ÖNEMLİYMİŞ BEBEKLERDE ASTIM RİSKİ %53 AZALIOMUŞ GÜNDE 1 ELMA MUTLAKA YİYOM, YAZ GELSEDE BOL BOLB MEYVE YESEM YA
kızlar idrart yolu iltihabunı yok eden bildiniz bişey varmı ..bitki falan.biliosanız paylaşın lütfeen