Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

selam kızlar ben aranıza yeni katılanlardanım sanırım bende hamileyim bu siteyi bayadr takıp ediyrdm bu zamana kısmetmiş benim için hamilelik erken ama kısmet artık benide aranıza alırsanız sevinirim laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile5

hosgeldınn sen ne zaman ogrendın hamıle oldugunu...kac haftalık canım...ayrıca hayırlı olsunnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin canım..
hiç erken falan deme canım,en hayırlısının ALLAH bilir bak bz bayağıdır bekliyoruz..,
böyle beklemek mi isterdin yani????

Biraz abarttım yani kendi adıma...ama çok bekleyen arkadaşlarımız var...

Arkadaşlar adetime 4 gün var ama bugün kahverengi bir leke geldi.Benim normalde de 2 gün önce böyle leke oluyor.İnşallah yerleşme kanaması dedikleridir.Kan testi yaptırıp 0.0 görmek beni çok yıprattığı için bu ay baktırmıyorum.Bakalım ne olacak

Aynı durum bende de var nakresn..bekle canım bekle..bende çatluyorum ama beklemek zorundayız.......

guldecim duyanda seni yıllardır bekliyosun sancak he:)

doğru söylüyorsun handancım zaten oyüzden abarttığımı söyledim yaa...
Ama gerçekten insan çok kafaya takınca böyle yıllardır bekliyırmuş gibi hissediyor insan...
Ama bu diğer yıllarca beklyen arkadşlarımızın hakaret oluyor tabi...

BEN GELDİM Mİ HERKES GİDİYOR BU KADAR TESADÜF OLAMAZ HERALDE ...senağlamasenağlama

kıslar bnm reglimn 3. günü 20 ün önce göğsmde damrlar belli oluyodu koyu yerde şimdi hala war acaba önceden hep oluyoduda bnmi fark etmedim sizde de oluyomu regli dnemnde felan

canım benim..
benimle birlikte aynı rahatsızlıkları yaşayan arkadaşlar var mı diye sordum canım?
sende ağrı falan birşeyler var mı???

anladım canım benim 1 haftadır gögüslerim ağrıyodu ama bugün ağrısı çok çok azaldı
karnım şişmişti ha oldum olucam diyodum ama tık yok bide dün çok kötü belim ağrıdı bugünde ağrıyo ama hafif buda ağır kaldırdım ondan belirtilere çok takılma güldeciğim benim bi arkadaşım vardı hiç belirtisi yoktu onun düşük yaptığında anladı hamile olduğunu sonra ikincisine hamile kaldı gene ondada hiç belirtisi olmadı şimdi 6 aylık nutopu gibi bi kızı var allah onlara bağışlasın anladın canım herkeste belirti olacak diye bi kural yok kendi kendine stres yapıyosun geçmişide biraz okudum hamile kalsam vay sizin halinize yazmışsın yapın bu anladım ama sen genede kendini dizginlemeye çalış bizlere herzaman sorabilirsin ama bişeyi kırk defa değil dimi :)))))) alınma sakın burada elbettiki herkes yardımcı olmaya çalışıyo ama bazende iş güç oluyo yoğunluktan yazamıyoruz sonrada alınıyoruz anladın sen onu yerimseniben

canım tebrik ederim ama sanırım ne demek idrar testi yada kan tahlili yaptırmadınmı hadi inş hamişsindir

kızlar mrb nasılsınız ben çıktıktan sonra hamişle artmış galima maşşallah nazar degmesin canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…