- 18 Kasım 2008
- 7.321
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meryemcim ben kesinlikle adetin gecikmesi taraftarıyım çünkü ilk hamilelegimde yaşadım bunu adetime 4 gün varken test yaptım havalara uçtuk tabi 1 hafta sonra kanamam oldu ve düştü bebegimiz böyle erken ögrenip bunu yaşayan çok insan tanıyorum ama adet geçene kadar beklesek daha saglam oluyor çünkü bi çok kadın erken dönem düşükleriyle bebeklerini kaybediyor ama bunu adet kanaması sanıyor bende erken ögrenmeseyim adet oldum diyip geçecektim ve o acıyı yaşamayacaktım o yüzden kesinlikleee adet 3-4 gün gecikmeli bence , bu hamileligimde 4 gün bekledim
kızlar anca geldım duydum uc hamısımız varmıs kımler hamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:)))))))))))))
handancım şimdi sadece kocama söğledim oda tel açtım dayanamadım inanamadım çünkü testi hepsireye gösterdim az önce tamam hamilesin dedi kanda çıkar zaten bariz dedi ....
kızlae yeni bir ev , yeni bebek... allah herkese nasip etsin inşallah...
sevil hemen yap testi kesin çıkar7 gün baksana çabuk çabuk...
merhaba kızlar nasılsınız. yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. ben çok hastayım ya dün eşim grip olmuştu banada geçirdi sağolsun. okadar iğne vurunduk ama dr.iğneden sonraki 2 gün demişti ama biz dün gee ilişki yaşayamadık. pestil gibi serildik resmen sanırım bu seferde şansımı kaybettim. hayırlısı Allahtan ne diyelim. vericekse Rabbim böylede verir dimi
yanlış anlamayın herkes dert ortağım benim...:))
yamansak canım Allah bağışlasın inş sana evladını...
kendine çok dikkat et oldu mu???
canım hemen hemen aynı yanlız ben ateşimi ölcmedim düşüktür heralde çünkü üşüyorum uyku var gögüslerim şiş değil 2 gündür uçları büyüdü bira karnım çokşiş ve gaz var
bu arada adet günümde lekelenmem oldu bir ara midem bulandı geçti psikojktir diye düşünüyorum adetim 7 gün gecikti bir o birde lekelenmeden ümit ediyorum diğerleri oluyordu zaten inşallah vardır
Kedicim hiç üzülme tatlım belli olmas belkide tutmuştur o bi günde canım rabbim hayırlısını versin