Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

AMİNN YAMANSAK AMİN CANIM BEBİŞİMİZ GELİYOR İNŞALLAH RABBİM ONUN KISMETİNE BİZEDE BİR EV NASİP EDER:Saruboceq:

kızlar anca geldım duydum uc hamısımız varmıs kımler hamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:)))))))))))))

meryemcim ben kesinlikle adetin gecikmesi taraftarıyım çünkü ilk hamilelegimde yaşadım bunu adetime 4 gün varken test yaptım havalara uçtuk tabi 1 hafta sonra kanamam oldu ve düştü bebegimiz böyle erken ögrenip bunu yaşayan çok insan tanıyorum ama adet geçene kadar beklesek daha saglam oluyor çünkü bi çok kadın erken dönem düşükleriyle bebeklerini kaybediyor ama bunu adet kanaması sanıyor bende erken ögrenmeseyim adet oldum diyip geçecektim ve o acıyı yaşamayacaktım o yüzden kesinlikleee adet 3-4 gün gecikmeli bence , bu hamileligimde 4 gün bekledim

canım bir bakıma haklısın tabiki

ama bende daha önce düşük yaşadım,adet günüm 5 gün geçince test yaptırdım pozitif çıktı,sonradınsa düşük yaptım..adet kanamsı sanıp test yanlış çıkmıştır bile dedim..

Ama o anda test yapmayıpta adet kanaması sansaydım belki bu hamileliğimde düşükle sonuçlanacaktı,en azından düşüğün nedeni bulundu

yani o açıdan ben hep erken davranıyordum,bende kan pıhtılaşması var,hamile kalır kalmaz iğnelere başlamam gerekiyordu, o yüzden hamile olduğumu ne kadar erken öğrenirsem o kadar kardı, o yüzden ben geçmesini beklemedim,adet günümde test yaptırmıştım...

maşallah arkadaslar ne kadar bereketli birgun hamilelerimizi tebrik ediyorum Allah ım saglıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah:nazar:

handancım şimdi sadece kocama söğledim oda tel açtım dayanamadım inanamadım çünkü testi hepsireye gösterdim az önce tamam hamilesin dedi kanda çıkar zaten bariz dedi ....
kızlae yeni bir ev , yeni bebek... allah herkese nasip etsin inşallah...
sevil hemen yap testi kesin çıkar7 gün baksana çabuk çabuk...

ben 2 yıldır yapıyorum canım bu testleri bu sefer kanda baktıracam dr um öle dedi kendin yapma dedi oda benden haber bekliyor kaçgündürkaydirigubbakcemile3
bugün vericem kanı yarın 3 alırsın sonucu dediler
birde orda hemşireyle konuştum telde 10 gün geçmeden idrarda bakmayın dedi bana herkes bişey sölüyor Allahım inşallah bu sefer olur:CüvCüv:

merhaba kızlar nasılsınız. yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. ben çok hastayım ya dün eşim grip olmuştu banada geçirdi sağolsun. okadar iğne vurunduk ama dr.iğneden sonraki 2 gün demişti ama biz dün gee ilişki yaşayamadık. pestil gibi serildik resmen sanırım bu seferde şansımı kaybettim. hayırlısı Allahtan ne diyelim. vericekse Rabbim böylede verir dimi

Tabi meryemcim senin adetin 5 gün gecikmiş sonuçta o zaman ama hiç gecikme olmadan yapılmasını diorum ben , sanada çok geçmiş olsun canım neyse artık geçti bebeklerimiz bizimle çok şükür:)

yanlış anlamayın herkes dert ortağım benim...:))
yamansak canım Allah bağışlasın inş sana evladını...
kendine çok dikkat et oldu mu???

merhaba kızlar nasılsınız. yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. ben çok hastayım ya dün eşim grip olmuştu banada geçirdi sağolsun. okadar iğne vurunduk ama dr.iğneden sonraki 2 gün demişti ama biz dün gee ilişki yaşayamadık. pestil gibi serildik resmen sanırım bu seferde şansımı kaybettim. hayırlısı Allahtan ne diyelim. vericekse Rabbim böylede verir dimi

üzülme canım bende aynı konumdayım...martta inş...hep dua edelim birlikte..
bu arada geçmiş olsun..

yanlış anlamayın herkes dert ortağım benim...:))
yamansak canım Allah bağışlasın inş sana evladını...
kendine çok dikkat et oldu mu???

sağol cnm yaa sorma grip oldum geberiyom yaa ama çokta mutluyum ...
allah herkese yaşatısn bu duyguyu :CüvCüv::lepi::Saruboceq:

canım hemen hemen aynı yanlız ben ateşimi ölcmedim düşüktür heralde çünkü üşüyorum uyku var gögüslerim şiş değil 2 gündür uçları büyüdü bira karnım çokşiş ve gaz var
bu arada adet günümde lekelenmem oldu bir ara midem bulandı geçti psikojktir diye düşünüyorum adetim 7 gün gecikti bir o birde lekelenmeden ümit ediyorum diğerleri oluyordu zaten inşallah vardır :emir_bebek:

ara ara benim ayaklarımda üşüyo..ama kanamayı bırak benim normalde kanamam olmadan önce kahverenk lekelenmem olur peşinden kanamam gelirdi oda yok bu ay ve ben psikolojik olmasın diye kafaya takmadım bu ay inşallah sende hamilesindir bende:))

Kedicim hiç üzülme tatlım belli olmas belkide tutmuştur o bi günde canım rabbim hayırlısını versin

dimi canım ya olacaksa bu ay zaten olur.kuzenimin eşi korunurken hamile kaldı biliyomusunuz. korunma dediysem dışarı boşalma yöntemiyle korunuyolarmış. ve bu şekilde bile hmile kalmış. Rabbim yeterki vericem desin. bende böyl tevekkül ediyorum. hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat istiyorum hepimiz için ve kendim için

güldecim sağol canım. sende takma kafana hayırlısı neyse o olsun

valla benımde tam yumurtlama donemımın ortasında esım ankaraya toplantıya gıtmıstı tuh demıstım...ne zaman tuttu bılmıyorum ama olmusssss....sanırım olacagı varsa oluyo kıslar lutfen umıdınızı hıc bır zaman kaybetmeyın....bebısler gelecegı zamanı bılıyoooooo

aynen öyle asucum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin Rabbim

X