Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hamile anneler dahada güzelelşir diyolar varmı öye bir his peki

sabah namazina kalktigimda test yaptim.. pozitif.. hamileyiiimmmmm. Allahima cok sükür.. darisi basina insallah! sizi cok seviyorum.

maaşallah sende mıııdelikafaduldentebrık ederım ya ne guzel ne hayırlı bır gun bu bole...ay sız yolu acmışken bende mı test yapsam da baksam bı var mı yok mu.....canımı cektırdınız yaa....
ee alat canım ya belırtılerını ne zmaandır bekledığını hadı hadııısırnaşık şeysırnaşık şey

slm arkadaşla gulsah1985 ben hep seni takip edyodum ama tek çizgi çikdı diyosun bende yarın hastalanmam lazım senin bilirtilerin varmıdı

kızzzz hayırdır beni neden takip ediyosun.benimde adet tarihim yarın bugün sabah yaptın tek çizgi çıktı inşallah sen çift çizgi görürsün canım

kız bugün herkes böle mi öğrendi süperrr tebriklerrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sagol canim benim Allahim sanada yasatsin bu güzel duyguyu. ben aslinda haftasonu yapicaktim testi ama esim israr etti.. görünce söyle bi baktik birbirimize.. sonra sarildim aglayarak esime.. sonrada uyuyamadim hic..adapte olmak lazim simdi cok degisik bi duygu.. Allahim sizlerede yasatsin insallah..hihoyyyt

amin canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin güzelim. tekrar tebrikler.

tebrikler ayşe allah isteynlerede nasip etsin

amin canim benim..

GRİBİMİM TATLIM ŞU AN Ö YÜZDEN ÖĞLE BİR HİS YOK...

AYŞEEE ON SÜPER YAAA 3 HAMİLE ÇIKTI ŞUBATIN SON CUMASI MUCİZEEE :hooray::dance::sm_cool:

evet gülüm hayirli bir gün gercekten.. senide tebrik ederim canim.. bence bugün bi iki hamis daha cikar..

gulsah 1985 sagol canim sende yarın hastalancanya ondan bide test yapcam dedin benim ğövüs uçlarım agıryo karnımda şişdi canım senindemi bilirtilerin böylemidi

YAMANSAAAAAAAAAAAAAAAAAAK aman ALLAH ım neler duyuyorum ay çok sevindim canım TEBRİKLER a.s. kan testini yaptırıp hemen yaz olur mu? :lepi:

KIZLAR GÜNAYDIN bu arada sevinçten selamı sonradan veriyorum am akusura bakmayın artık. Var mı başka güzel haberimiz?

tesekkürler canim.. biz yolu actik darisi mart ayina artik yani sizlere... bu 6nci ayimdi..
belirti olarak yumurtlama günümden beri kasik batmalarim oldu.. sonra adetimden iki gün önce lekelendim..adetim 3gün gecti... en büyük belirti bunlar.. onun disinda yorgunluk.. agzimda tat degisikligi.. bide istahsizlik var.. dört gündür canim hic bisey cekmiyor.. cikolata masada duruyor ama elimi bile süremiyorumm... kahvaltida yapmadim daha.. ama yemem gerek zorda olsa..

kizlar bence sarilin testlere bu hayirli günde..

gulsah 1985 sagol canim sende yarın hastalancanya ondan bide test yapcam dedin benim ğövüs uçlarım agıryo karnımda şişdi canım senindemi bilirtilerin böylemidi

aynen öle canım bir de kasıklarım ağrıyorrrrrrr ama olmadı dr a gidicem galiba sadec prolaktinim biraz yüksek 25 ama bu sorun değil bence aşılamayı filan sorcam.bu arada sen ne zamandan beri istiyosun

TEBRİKLER ayşe_on a.s. çok sevindim. Ne yaptık yaptık şubatı tutturduk kızlar. HADi HAYIRLISI BUGÜN DAHA 5 HAMİLE ÇIKAR :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…