- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
hayirli cumalar.. beni duyuyomusunuz ?
duyuyoruz şekerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebrucum ben aşırı tepki gösterdim sorma son bir hafta da sabah mide bulantısı meme uçlarım çok fena nasıl açıyor göğüsler şişti bide aşırı tüğlendim böğle kara kara kokulara dayanamıyorum bendekiler bunlar....delikafadulden
sabah namazina kalktigimda test yaptim.. pozitif.. hamileyiiimmmmm. Allahima cok sükür.. darisi basina insallah! sizi cok seviyorum.
sabah namazina kalktigimda test yaptim.. pozitif.. hamileyiiimmmmm. Allahima cok sükür.. darisi basina insallah! sizi cok seviyorum.
slm arkadaşla gulsah1985 ben hep seni takip edyodum ama tek çizgi çikdı diyosun bende yarın hastalanmam lazım senin bilirtilerin varmıdı
kız bugün herkes böle mi öğrendi süperrr tebriklerrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hamile anneler dahada güzelelşir diyolar varmı öye bir his peki
sagol canim benim Allahim sanada yasatsin bu güzel duyguyu. ben aslinda haftasonu yapicaktim testi ama esim israr etti.. görünce söyle bi baktik birbirimize.. sonra sarildim aglayarak esime.. sonrada uyuyamadim hic..adapte olmak lazim simdi cok degisik bi duygu.. Allahim sizlerede yasatsin insallah..hihoyyyt
cvplar için tşk ederim kızlar
tebrikler ayşe allah isteynlerede nasip etsin
GRİBİMİM TATLIM ŞU AN Ö YÜZDEN ÖĞLE BİR HİS YOK...
AYŞEEE ON SÜPER YAAA 3 HAMİLE ÇIKTI ŞUBATIN SON CUMASI MUCİZEEE :hooray::dance::sm_cool:
TEBRİK EDERİM CNM ÇOK GÜZEL BİR HABER.... hihoyyyt
ŞİMDİ SIKI DURUN KIZLAR......
BU SABAH TEST YAPTIM ADETİME 5 GÜN VAR DAHA AŞIRI DUYARLI OLDUM YAZMIŞTIM SİZE GİRP OLDUM BU ARADA VE HİÇ İLAÇ KULLANMADIM...
VE DOĞRU TAHMİN KIZLAR....... 2.CİZGİ ÇIKTI ŞOKTAYIM ÖĞLENDE KAN TESTİ YAPCAM ...............
maaşallah sende mıııdelikafaduldentebrık ederım ya ne guzel ne hayırlı bır gun bu bole...ay sız yolu acmışken bende mı test yapsam da baksam bı var mı yok mu.....canımı cektırdınız yaa....
ee alat canım ya belırtılerını ne zmaandır bekledığını hadı hadııısırnaşık şeysırnaşık şey
gulsah 1985 sagol canim sende yarın hastalancanya ondan bide test yapcam dedin benim ğövüs uçlarım agıryo karnımda şişdi canım senindemi bilirtilerin böylemidi
sagol canim benim Allahim sanada yasatsin bu güzel duyguyu. ben aslinda haftasonu yapicaktim testi ama esim israr etti.. görünce söyle bi baktik birbirimize.. sonra sarildim aglayarak esime.. sonrada uyuyamadim hic..adapte olmak lazim simdi cok degisik bi duygu.. Allahim sizlerede yasatsin insallah..hihoyyyt
ayşe tebrikler darısı başımıza dua et lütfen bizim için[/QUOTE
saol canim.. etmem mi hic.. hepiminiz icin dua ediyordum zaten etmeye devam edicem... melegim arkadaslarina haber salmistir bile.. hayirlisi canim benim.kaydirigubbakcemile5