Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tesekkürler canim.. biz yolu actik darisi mart ayina artik yani sizlere... bu 6nci ayimdi..
belirti olarak yumurtlama günümden beri kasik batmalarim oldu.. sonra adetimden iki gün önce lekelendim..adetim 3gün gecti... en büyük belirti bunlar.. onun disinda yorgunluk.. agzimda tat degisikligi.. bide istahsizlik var.. dört gündür canim hic bisey cekmiyor.. cikolata masada duruyor ama elimi bile süremiyorumm... kahvaltida yapmadim daha.. ama yemem gerek zorda olsa..

kizlar bence sarilin testlere bu hayirli günde..

valla ben nası sakındım ama şimdi sizlerı gorunce heycanlandım,,1 hafta var adetıme ya yapsam mı test bılmıyorum kı cok erken gıb daha.valla evde olsa test bu kadar düşünmezdım yapardımkaydirigubbakcemile3
yarın checkup a gıdıncede gercı ortaya cıka kan testı yaparlar..ama ben orda oğrenmek ıstemıyorum yaaaaa....napcamm benn kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1no2:

TEBRİKLER ayşe_on a.s. çok sevindim. Ne yaptık yaptık şubatı tutturduk kızlar. HADi HAYIRLISI BUGÜN DAHA 5 HAMİLE ÇIKAR :lepi:

tesekkürler canim.. evet ceylan demisti subat daha bitmedi diyehihoyyyt
buarada canim sen naptin doktora gittinmi? benim doktorum izindeymis pazartesini beklicem mecburen.. hem biraz daha büymüs olur insallah.,. :eek:

:1hug:kizlarr bu arada bisey söyleyim.. benim gögüslerim acimiyor.. hatta yumusacik haaalaa. yani gögüs olmasi gerekn bi belirti degill.. belirti fazla aramayin.. ben hic ihtimal vermiyordum bu ay cünkü sadece yumurtlama günümden bi gün önce basladim ve bi gün sonra biraktim.. 3 günde tuttu yani

şubat ayının son gününde güzel haberleri aldık. rabbim mart ayında da bebek isteyen tüm arkadaşlarıma bebek nesip et lütfen :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayşe_on tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. darısı bizlere

kıssslar takta sığamıyacaksınız ya maşallah güzel annelerimize nazar değmesin

tesekkürler canim.. evet ceylan demisti subat daha bitmedi diyehihoyyyt
buarada canim sen naptin doktora gittinmi? benim doktorum izindeymis pazartesini beklicem mecburen.. hem biraz daha büymüs olur insallah.,. :eek:

İlk gittiğimde çok erkendi, bu hafta gel demişti ama bu hafta da benim müsait olduğum saatlerde randevusu yoktu gidemedim daha dr uma tl ettim yarın muayene alıyormuş,yarın gitcem bakalım :dance: çok merak ediyorum çünkü nasıl diye içinde olduğunu bilmek ama nasıl olduğunu bilememek çok kötü :çok üzgünüm:

ayşe_on tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. darısı bizlere

kıssslar takta sığamıyacaksınız ya maşallah güzel annelerimize nazar değmesin

saol severcim... sizinkilerde gelicek insallah sabirli olun..

biz tahti bes kisi paylasmaya bile raziyiz yeterki hamis haberi alalim..:1hug:

selam kızlar
işyerindeyim başımı masaya koymustum uyumuşum:)
bu sabah test yaptıracaktım ya uyanamadım akşam iş çıkışı kan verecem artık
bu arada yeni hamiş arkadaşlar gözünüz aydın tebrik ederim sizleri darısı başımıza

ayşe tebrik ederim,çok sevindim..inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin,hemen kan tetsi yaptır doktora git...

allahım tüm isteyenlere en kısa zmanda sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin

canlar benim cikmam gerek.. anneme dogru bi gideyim ona nasil haber vericem bakalim.. kendinize iyi bakin.. geldigimde yeni haberler aliriz insallah.. hepinizi öpüyorum..

Ayyy kıslar nası mutlu oldum anlatamam yaaa tebrik ederim ayşecimmmmmm

bu şubat ayı harbiden bereketli oldu durdu durdu son anda açıldı valla mübarak günde 3 güzel haber aldık:)))

Onancım canım benim öle çok düşünme tatlım insan takıntı yapıo bak benim bi sonraki randevumm teee mart16 nası geçicek zaman bilmiyıorum ama çok düşünmemeye çalışyorum saglıklıdır bebişlerimiz inş hep dua ediyorum bi büyüseler hissettsk kıpırdanmaamaları inş

Ayyy kıslar nası mutlu oldum anlatamam yaaa tebrik ederim ayşecimmmmmm

bu şubat ayı harbiden bereketli oldu durdu durdu son anda açıldı valla mübarak günde 3 güzel haber aldık:)))

handancim saol güzelim.. elim ayagim birbirine girdi valla.. cok degisik bi duyguymus.. aramizda tecrübeli olan sensin sana daniscagimmiz seyler olur hazirlikli ol.. simdi benim cikmam lazim sonra geldigimde konusuruz insallah.. öpüldn canim benim:1hug:

Onancım canım benim öle çok düşünme tatlım insan takıntı yapıo bak benim bi sonraki randevumm teee mart16 nası geçicek zaman bilmiyıorum ama çok düşünmemeye çalışyorum saglıklıdır bebişlerimiz inş hep dua ediyorum bi büyüseler hissettsk kıpırdanmaamaları inş

allah hepimize sağlıklı günler verisn .ben de 7 martta gidicem.. 9.haftadayım,yaa içimde bişey hissetmediğim için ara ra korkuyorum sanki hamile değilmişim de bir rüyada gibiyim çok tuhaf duygu gerçekten.. arkadaşlar aileler felan soruyolar bazen tebrik ediyolar felan..doktor kontrollerimde çok iyi ama dediğim gibi içimde daha bişey hissetmediğim içim bazen durup kendi kendime acaba hamile değilmiyim diyorum yaa

evet ya takıyorum bu sefer aklım hep orda, arada elim gidiyor sanki hissetçekmişim gibi ama fasülye kadar şeyi nasıl hissetçeksem kaydirigubbakcemile3 İnşallah canım bende sürekli dua ediyorum inşallah sağlıklı bi şekilde kıpırdamalarını hissedip sonra da ALLAH ın izniyle kucağımıza alıcaz :emir_bebek:

allah hepimize sağlıklı günler verisn .ben de 7 martta gidicem.. 9.haftadayım,yaa içimde bişey hissetmediğim için ara ra korkuyorum sanki hamile değilmişim de bir rüyada gibiyim çok tuhaf duygu gerçekten.. arkadaşlar aileler felan soruyolar bazen tebrik ediyolar felan..doktor kontrollerimde çok iyi ama dediğim gibi içimde daha bişey hissetmediğim içim bazen durup kendi kendime acaba hamile değilmiyim diyorum yaa

Ay o bende de oluyor kıs kaydirigubbakcemile3 hala alışamadım durup durup şüphe ediyorum

selam arkadaşlar ben yeni üye degilim ama başka topikte yazıyordum.2008 temmuz ayında hamile kalmışım 2008 agustos ayında 48 yasında sapasağlam babamı beyin kanaması sonucu kaybettim bebegim yaklaşık 1,5 aylıktı babamın öldüğünü öğrendiğimde bebeğimde içimde ölmüş yani gelişimi durmuş.bu dönemden sonra hiç korunmamamıza rağmen halen bebek sahibi olmadık.bu ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandım.3 martta adet olmam gerekirken adetten 8 gün once 1-2 damla kan geldi arkadaşlarım kesin hamilesin yerleşme kanamasıdır dedi.adetime 7 gün kala gittim test yaptım. küçüktür 2 dedi loboratuar da çalişan eleman yani negatif dedi.doktoru aradım hormonların normal yumurtan çatlamış hamileliği öğrenmek için erken dedi yani hamile olabilirmiyim dedim tabiki olabilirsin dedi.şimdi buradan okuyorum herkes adetine 7-8 gün kala yaptıgı kan testide öğreniyorda be kan testi yapınca doktor erken diyor anlamadım.birde benim göğüs uçlarım çok feci batıyor.kasıklarım ağrıyor.idrarim sarı renkte ve kokusu çok kötü oldu.biraz yaglı yemek yesem midem bulanıyor.suan adetime 4 gün kaldı napim bana akıl verin.basit eczane testlerinde çıkarımı alsam yapsam bugun.

Hulyaeyüp başın saolsun canım:KK43:

inş hamilesindir ama bence bekle işini saglama al 1-2 gün geciksin adetin 1 hafta daha bekle bence sen bilirsin ama adetten önce ögrenmek çok saglıklı degil ben bekle derim inş güzel haberlerini alırız:))

selam arkadaşlar ben yeni üye degilim ama başka topikte yazıyordum.2008 temmuz ayında hamile kalmışım 2008 agustos ayında 48 yasında sapasağlam babamı beyin kanaması sonucu kaybettim bebegim yaklaşık 1,5 aylıktı babamın öldüğünü öğrendiğimde bebeğimde içimde ölmüş yani gelişimi durmuş.bu dönemden sonra hiç korunmamamıza rağmen halen bebek sahibi olmadık.bu ay ilk defa klomen+ovitrelle kullandım.3 martta adet olmam gerekirken adetten 8 gün once 1-2 damla kan geldi arkadaşlarım kesin hamilesin yerleşme kanamasıdır dedi.adetime 7 gün kala gittim test yaptım. küçüktür 2 dedi loboratuar da çalişan eleman yani negatif dedi.doktoru aradım hormonların normal yumurtan çatlamış hamileliği öğrenmek için erken dedi yani hamile olabilirmiyim dedim tabiki olabilirsin dedi.şimdi buradan okuyorum herkes adetine 7-8 gün kala yaptıgı kan testide öğreniyorda be kan testi yapınca doktor erken diyor anlamadım.birde benim göğüs uçlarım çok feci batıyor.kasıklarım ağrıyor.idrarim sarı renkte ve kokusu çok kötü oldu.biraz yaglı yemek yesem midem bulanıyor.suan adetime 4 gün kaldı napim bana akıl verin.basit eczane testlerinde çıkarımı alsam yapsam bugun.

canım basit idrar testleri bu kadar erken cevap vermiyor. Bence ya adet gününü bekle yap yada 2 gün sonra kan testi yaptır derim. İnşallah bebeğin seninledir a.s.

ayyyy ben ayagımı mı sürüdüm neeeeeee......süper haberler var...hamıslerımızı kutluyorummmmm....Allahım olmayan arkadaslarımızada nasıp etsınnnn....

X